Sen kıran taraf mı, kırılan mısın?

#DeliMavi
3 Ağustos 2022
Sen kıran taraf mı, kırılan mısın?

#DeliMavi
3 Ağustos 2022
Kolay kolay kimseyi ciddiye alıp da kırmasına izin vermem.. Sadece gerçek anlamda değer verdiklerim beni incitebilir bunun dışındaki insanları da durduk yere kırmam, hak etmiştir.. Keyifli akşamlar..
Ikiside değilim. Kimseyi kırmam her zaman her şeyi doğru şekilde ama yumuşak olarak kırmayacak şekilde söylerim. Kırılmam da , çünkü herkese mesafeli , mümkün oldukça az iletişim halindeyim. Bu da olası sorunları engelliyor. Butun sorunlar fazla yakın olmaktan , aşırı samimiyetten kaynaklanıyor bence.
'İnsanlarla münasebetin, ateşle münasebetin gibi olsun. Çok uzaklaşma donarsın; çok yaklaşma yanarsın" 💜💜🌻🌻
Isteyerek kolay kolay kalp kirmam. Ama ender de olsa kırıp, kirildigim oluyor. En çok hangisi dersen bilemeyeceğim.
Kırılan oldum
Cevap
34Cevap
Çok alıngan olduğum zamanlarda oluyor kimseyi umursamadan kırıp döktüğüm zamanlar da değişiyor yani
Tipik boğa kadını işte..
Kırılanım, istesemde kıramıyorum kimseyi. Bu da benim zayıf noktalarımdan biri
Hiç biri değilim.
Kırılan... Ufak bir şey için. Aldattım adeta, yalan söyledim sanki, öyle olmalı ki bu kadar kırılması hakettim. Ya da hiç biri, kırılmak benim kaderim.
Kıranı kır üzülme..
Kırılınca kıranlardanım. Karşımdaki kişi bana nasıl gelirse öyleyimdir.
Kesinlikle kırılanım. Acıtasyon yapmak pek tarzım değildir ama özellikle bu aralar kalp kırmanın ne kadar kolay olduğunu düşünüyordum. Keşke çevremde biraz daha hassas insanlar barındırabilsem.
Ben yengeç burcuyum duygusal hassas çabuk kırılan oyuzden hep kırılan bir insan oluyorum de kırmak istemem zaten çünkü vicdanen rahatsız olurum gece uyku uyuyamam
Yerine göre ikisi de. Kimse yoğurdum ekşi demez elbet. Kırıcı değilim diyebilirim ama bana göre böyle. Eşim, bazen çok kırıcı olduğumu söylüyor
Taş kalpliyim kırılmam.
Ahirette vebali var, kırmam.
hep kıran taraf ben oldum her ne kadar istemesem de
Kıramayanım, buna karşın kırılmaya korkulmayanım. Kolayca kırılıyorum. Kırıla kırıla kalp kalmadı 😅
Ne kıran ne kırılan. Bazı duygular bir zaman sonra anlamsız kalıyor sanki
Ben tam ortadayim
Kırıyorum genelde ya😕
Kırmam kırılmam
genelde kırılan taraf ben olurum karşımdakini kırmamaya uğraşırım
En güzeli ne kırmak nede kırılmak diyeceğim ama hergünümüz bir olmuyor maalesef yeri geliyor tartıştığı bir şey de kıran ya da kırılan taraf olabiliyor.
Kırıcı olduğumu düşünmüyorum, kırılsam da. Kırgınlığım da çok sevdiklerime karşı oluşabilecek bir durum. Bunun da sayısı sınırlı olduğu için kolayca kırılan biri de değilim.
Ben insanlari kirmaktan korkarim. yani aslinsa hayvanlari da ayni ya ben ayirt etmem kirmak bana gore degil
Her ikiside oldum ama kırdığım için pişman olduğum şeylerde var keşke yapmasaydım dediğim şeyler çok fazla...
Kırıldıkça kıran.. Yandıkça kül eden..
hayatta hersey karsılıklıdır. dua bile etmen karsılıgını ıstemen ıcındır. etki-tepki .
Kırmamaya özen gösterirken çok fena kırılan oldum.
Zor kırılıyorum , değer verdiğim insanlar haricinde de kırılmış kırılmamış umrumda olmaz.
Her zaman kırılan, kimseyi kırmamaya çalıştıkça üstüne daha çok geliyorlar.
Yerine göre kırılırımda kırarımda
Hep kırılan taraf oldum
İllaki birinin hayatinda kiran olur insan
genelde kiran
Kırmaya çalışan tarafı kıran tarafım.
Takmayan tarafım kafam rahat✌
Şu an ikiside değilim 😌
Hep kırılan oldum 😏😕
Hihi
Öyle bi cümleye sogdiracak kadar küçük şeyler değil ama önemli olan iyi ders çıkarmak 🤗
Çıkardım
Teşekkürler 🤗
hem kıran hem kırılan
Kırılırsam kırarım kısasa kısas
Ufak şeyler yüzünden kırılan💔
İkisi de değilim.
Kırılmadan kırmam, kırılırsam kırarım
Daha çok kırılan.
genelde kıran beni kimse kolay kolay kıramaz
Kırarım hemde çok iyi
Kırıla kırıla kırmayı öğrenen
Her zaman kırılan