Kişilik & Karakter Yıkık mısınızz? TheLovex_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yıkık mısınız? Bencee evet kzhdjd Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar ben zaten yıkığım beni katmayın 😄 Yıkık mısınızz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Yıkılmadım ayaktayım her zaman 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. Hayır değilim. 0 0 Yorumla
ferno Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl hayır değilim. hayatım planlarım doğrultusunda gayet güzel gidiyor. yalnız bir hayatım var. her yere tek başıma gidiyorum. ortamlara girmiyorum. yalnız uyuyorum daha ne olsun😆 0 0 Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 578 cevap paylaştı. Bu kızın canı sıkılmış 0 1 Yorumla TheLovex_ +1 yıl Hzhzhaha evet öyle Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl evet arada yıkıklık yapıyorum allah kahretsn. s 0 0 Yorumla
Aşian-Vassal Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 429 cevap paylaştı. 4 bir yandan kuşatılmış KIEV gibiyim yemin ederim 0 0 Yorumla
__Victoria__ Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yıkılmadım ama ayakta da değilim modu 0 3 Yorumla Wporkazlm +1 yıl 1.100 takipçi ne lan kasma mı yaptın yoksa abazanlar hücüm mü etti Yorumla __Victoria__ +1 yıl İlki değil, diğeri hakkında da bir fikrim yok her şey olabilir Yorumla Wporkazlm +1 yıl Hepsi abazan doğru dürüst mavili var mı burada mesaj kutun şimdi dolup taşmıştır Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 716 cevap paylaştı. Yıkık tan 1 tik iyiyim 0 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Artık değilim... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yıkılmadım ayaktayım her zaman
Hayır değilim.
hayır değilim. hayatım planlarım doğrultusunda gayet güzel gidiyor. yalnız bir hayatım var. her yere tek başıma gidiyorum. ortamlara girmiyorum. yalnız uyuyorum daha ne olsun😆
Bu kızın canı sıkılmış
Hzhzhaha evet öyle
Haaayııııııırrr tabiiikiii✌ 💃
Sayılır sjwmdlsödjndf
evet arada yıkıklık yapıyorum allah kahretsn. s
4 bir yandan kuşatılmış KIEV gibiyim yemin ederim
Niye burada olalım ki başka, 😀
Yıkılmadım ama ayakta da değilim modu
1.100 takipçi ne lan kasma mı yaptın yoksa abazanlar hücüm mü etti
İlki değil, diğeri hakkında da bir fikrim yok her şey olabilir
Hepsi abazan doğru dürüst mavili var mı burada mesaj kutun şimdi dolup taşmıştır
Yıkık tan 1 tik iyiyim
Evet ayaktan düşmek üzereyim :)
Hayır
Hayır değilim
Yikiksin
Bilemedim şimdi
Evet sen emdm
Dhsbshd
Artık değilim...