Kişilik & Karakter Hangi ayda doğmuş olmak isterdin? bağlaçolandee Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güzelim Kasım varken yazın ortasında doğmuş olmak 😏Sepet sepet yumurta, sakın beni unutma Hangi ayda doğmuş olmak isterdin? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Nisan ve zaten Nisan 0 0 Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seni kıskandirayim güzelim Kasım ayında doğdum fakat lise ve üniversitede hep sınav haftasına denk geliyordu ahahajah 0 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yaz aylarında doğmak isterdim sıcak sıcak güzel olurdu 0 0 Yorumla
Lobellia Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Doğmuş olduğum aydan çokça memnunum. 0 0 Yorumla
Öylebi_İçimdengeldi Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% +1 yıl Nisan ayında olabilirdi en sevdiğim ay sonuçta 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Doğduk işte ayımı olur artık 0 0 Yorumla
niyeburdayimkiben Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Dimi bende kasimda dogmak isterdim ya 0 0 Yorumla
SadeceSakinOl Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. İkizler ayı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Nisan ve zaten Nisan
Seni kıskandirayim güzelim Kasım ayında doğdum fakat lise ve üniversitede hep sınav haftasına denk geliyordu ahahajah
Yaz aylarında doğmak isterdim sıcak sıcak güzel olurdu
Doğmuş olduğum aydan çokça memnunum.
Nisan ayında olabilirdi en sevdiğim ay sonuçta
Doğduk işte ayımı olur artık
Dimi bende kasimda dogmak isterdim ya
Koç, Sevdiğime Burcum Uyussun Diye
İkizler ayı