Böbürlenme değil, hangi konularda daha iyi olduğunuzu düşündüğünüz şeyler nelerdir?

Böbürlenme değil, hangi konularda daha iyi olduğunuzu düşündüğünüz şeyler nelerdir?

Anlaşılması zor bir insan olduğumu düşünmüyorum. Bir insan bunu samimiyetimle söylüyorum "eşek" değilse benimle anlaşır. Benimle anlaşamayan insanların ortak özellikleri soğuk olmaları. Bir de klavyeyi çok iyi kullanırım, beni yenebilen yoktur. Onun haricinde hiçbir şey de iyi görmüyorum el becerim falan yoktur klavye harici. Beceriksiz birisiyim.
Anlaşamayanı salla gitsin.
Matematikte iyi olduğumu düşünüyorum bir de milletin ilişkisindeki sorunları dinleyip akıl verip düzeltip kendine hayrı olmama konusunda iyiyim 😂
Matematik varsa yeter 😂
Ooo kız zekiiii 😂 diğer yeteneklerimi sen yorumla artık 😜
Çok güzel severim bu konuda üstüme tanımam birde çok konuşurum rakiplerimden açık ara farkla öndeyim
Herkes güzel sever
O zaman bize denk gelmedi
Cevap
8Cevap
İnsanları çözmekte
sanırım edebiyat konusunda iyiyim kalemim iyidir..
Kesinlikle
Her şeyden önce iyi bir insan olduğumu düşünüyorum. Allah akıl vermiş ve bu aklı iyi kullandığımı düşünüyorum.
Güzel türkü söylerim arada da Türk sanat müziği
Dizi film karakterlerini taklit ederim
Bir de yaşananları asla unutmam arşiv gibi hafızam var
Söyle bir kesit dinleyelim bari
Black Pill uygulamalarında, hipergami analizlerinde ve karşı cins eleştirilerinde bence ben iyiyim. 😊
Çok iyi ve adaletli bir insan olduğumu düşünüyorum. ayrıca çok güzel pastalar yaparım 😜
Kime göre neye göre bir durum her konuda hemen hemen yeterli istim
Pozitiflik, saflık
Çok iyi kandırılırım, iyi aldatılırım, arkamdan iş çevirirler ruhum duymaz ajs
Siz Bursalılar ya cin ya saf oluyonuz 😂
Sen bensin, bence Bursa'lı kızlar genel olarak saf 😅 siz Angaralılar gibi uyanık değiliz
Kendimden ödün vermeme konusunda şimdi insanlar rahatlık adı altında çok gurursuz yaşıyor hiç özsaygı yok ben gururuna yedirmiyorum
Her konuda iyi görüyorum. Kim ne derse desin kendimi seviyor ve her konuda becerikli buluyorum.
iyi bir sirdasimdir insanlari dinlemede ve sir tutma konusunda iyiyimdir onun disinda pozitif bir insanim kotu durumda dahi sallansam bile yikilmam kolay pes etmem
KS de soru sorma konusunda
Çok güzel sorular mı çok sık şekilde olan sorular mı?
Çok güzel sorularrr 💥👊👊👊
Sana yımrıh 😂
Olayları analiz etme konusunda, gözlem yapma konusunda iyiyim
Çok iyi uyurum ben 😄
Afiyet olsun o zaman 😂
Tişikkirler 😄
çok iyi makyaj yaparım bıde cok hızlı ezber yaparım
Sorunlara çözüm bulmakta falan
Canım isterse yemek yapmada.
yemek yapma konusunda iyiyimdir :)
Hic bir konuda.
Harika pasta ve tatlı yaparım 😅
Adalet
sırlarım konusunda ve oldukça itaatkarımdır
Para kazanmak konusunda, iyilik konusunda)
İlkini öğret bari
Edep...
S. KS konusunda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?