Şeffaf bir insan olma huyumu çok seviyorum. Seni sevindirecek yalanlar söylemek yerine gerçekleri söylerim mesela. Sonraa cesur bir insan olduğumu düşünüyorum. Komplekslerim yoktur. Kural dışı oynamayı severim genelde, kalıplaşmış düşünceleri değil. Eğlenceli biriyim kendi kendimi güldürebiliyorum. Elimin lezzetini de çok beğeniyorum. Daha bir çok sevdiğim özelliklerim var. Bunlar ego gibi algılanmasın lütfen. Kendini göm desen onu da çok iyi yaparım. Ama bak o huyum da en sevdiğim huylarımdan😆
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Öyle büyük büyük sözler konuşup iddiada bulunmam. Zaman zaman hiç iyi olmadığım bir konuda da çok başarılı olabiliyorum ya da tam tersi çok iyi olduğum bir şeyde başarısızda olabiliyorum. Bu durum tamamen o anki modumla alakalı.
Merhaba, araştırma ve okuma konusunda iyi olduğumu düşünüyorum. Sürekli bilgiye aç bir şekilde doğru kaynaklar aracılığı ile bu açlığı doyurmaya çalışıyorum. Sonu asla yok ve bu kısır döngüden çıkabileceğimi düşünmüyorum.
İyi bir dinleyiciyimdir. Derdi tasası olan bana geliyor. Tabi aşk mevzuları için geçerli değil bu. Aşk acısından yakınmaya başlayan birinden anında uzaklaşırım. Çekemem aşk acısı çeken insanları.
Manipüle etme konusunda. :) Ama bunu hiç bir zaman kendi çıkarlarım doğrultusunda kullanmadım. Her zaman karşımdaki kişi için en doğru ve güzel bir karar vermesi için kullandım ki bu insanlar sonra hep teşekkür etmiştir.
Müzik zevkimde, ikna etme de, birisinin sorunlarını çözmede, dinleyici olmakta, çok konuşmakta, istediğimde herşeyi yapabilmeme rağmen üşengeçliğim yüzünden herşeyi ertelememde, ağlamak haricinde iyi oyunculukta, tatlı dillikte vs. Boş işler takımıyım
hamarat olduğuma eminim yapamadığım yemek vs yoktur ama en çok ilişki konusunda iyi olduğumu düşünüyorum en inat insanları bile kafama koyarsam dediğimi yaptırırım :)
Hafıza konusunda. Herhangi bir yerden bir kere geçeyim veya biri sadece bir kere dikkatimi çeksin veya herhangi bir dersi bir kere dinleyeyim. Uzun bir süre unutmam