Lann alakasız zamanda alakasız yerlerde aklıma geliyor. İlişiği keselide 2 seneden fazla oldu. İşin saçma tarafı şu an nerde ne yapıyor, kimle hiç bilmiyorum. Belki ciddi bir ilişkisi bile var, ama belki de yok. Yani belirsizlik varken ortada neden bu aklımdan çıkmayışı? Tıp bilim buna ne diyor? Enerji işleriyle uğraşanlar nasıl yorumlar bunu? yeter ulan
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hahaha yemin ederim aynı şey bende de var. Alakasız alakasız ismi sürekli bir yerlerde karşıma çıkıyor falan. Artık yet heeer diyorum.😂
Bu neyle alakalı sence?
Spiritüel konuları hiç araştırdın mı bilmiyorum ama denilene göre o kişiyle arada ruhsal bir bağ oluyormuş. Belki de o kişi de bizi düşünüyordur ama kader bizi henüz bir araya getirmemiştir gibi gibi… enerjisel olaylar
Ne diyorsun yaaa. Bi ümit geldi bana. Lan ben bu durumlara düşecek erkek değildim. Ulan Melissa oyuncak oldum senin yüzünden.
Ee peki ruhsal bağ var okey. Kader ne zaman karşılaştırırmış mesela? Pek inanmam böyle şeylere de ne bileyim ilgi çekici belki de doğrudur?
Hahaha şimdi mesele şu. Sen bu kızı bile isteye mi düşünüyorsun yoksa ümidini kesip önemsemediğin halde ısrarla aklına mı geliyor?
Bazen bile isteye idi. Bazen de ümidi kestiğim yani tekrar onu bulamayacağımı bile bile aklıma geliyor. Yani her ikisi. Benim durumlar biraz karışık her şey benim beyinsizligim yüzünden oldu. Ama dünya küçük bence. Geçen hafta markette 10 yıl önceki ilkokul arkadaşımla karşılaştım.
lifonailetarot instagramdan yaz sana tarot açılımı yapsın söylesin
Bu kadın guvenilir oyle herkese baktırma
Fal, Tarot ruhlar alemi yardımı diyorsun öyle mi?
Şu an çok değişik bir moda girdim biliyor musun?
Bir kız için neden gecenin bu saatinde soru açtım ve onu düşünüyorum?
Allah Allah, Allah Allah yahu bir kızın benim psikolojimi böyle ele geçirmesine nasıl izin veriyorum nedir bunu sağlayan? A*k kendimi tokatliycam şimdi
Hahaha ay güldürdün beni.😂 yok mu şu kızın instası falan
Ben sizde bir ikiz alev bağlantısı seziyorum😂
Olsa bu soruyu açmamıştım emin ol. Şu an ona dair ona ulasabilmem için elimde hiçbir şey yok.
Geçen ruyamda gördüm onu. Üstünde beyaz gömlek vardı yürüyordu
Saçları uzamış, boyu uzamıştı. Sarıydi saçları. Sağ tarafından gördüm. Acaba son hali miydi?
Vay bee çok spiritüel… valla orasını bilemem… dua et Allah’a hayırlısıysa karşına çıksın
Bir de zor beğenen, zor aşık olan biri isen ve karşına sevebileceğin başka biri çıkmadıysa unutamama ihtimalin daha yüksek
Zor beğenirim ama zor aşık olmam. Lan ben çok nötr biriyim. Ruhsal olayları bile bug da bırakıyorum. Ne öyle ne böyle. Kendimi kandiriyor gibi hissediyorum. Sanırım akışına bırakma vakti geldi. Eğer olacağı varsa olur moduna almam lazım artık. Düşün düşün nereye kadar? Kendi enerjimi düşürmekten başka hiçbir işe yaramıyor düşünmek. F*cking shittt
Aynen öyle doğru sonuca geldin. Akışına bırakman lazım. Çok kafanı yorma hayatına bak. Olacak olan elbet bir gün olur ama çok düşünürsen olacağı varsa da olmaz.
Doğru söylüyorsun biraz üzüyor ama işte yapacak bir şey yok. Ben kafamı dağıtayım bir ara yazarım sana belki 3 ay belki 5 ay sonra. Yardımcı olmaya çalışan sıcakkanlı sevecen bir kadınsın. Herkes bunu yapmaz genelde kızların kadınların çoğu böyle ortada başkasına sevgi varsa kıskançlık krizine giriyorlar kendilerinin başlarına böyle bir sey gelmediği için 😁
Yıa çok teşekkür ederim. Krize girmeye gerek yok sonuçta benzer bir durumun içinde olduğum için anlayabiliyorum.😁 hadi bakalım iyi kafa dinlemeler. Umarım sen de, ben de hayalimizdeki o hayata kavuşuruz.