Kişilik & Karakter Kimseyle paylaşmadığınız en garip davranışınız nedir? CengizBirser Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Anormal olduğunuz anlar oldu mu hiç?😆 Bazen Ara ara Sık sık Farkında değilim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kimseyle paylaşmadığınız en garip davranışınız nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Kendi kendime konuşmak 0 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Aynanın karşısında dakikalarca kendimle konuşmam 10/10 aktivite mk 2 0 Yorumla
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aslında gayet normal birine benziyorum ama oldu mu aceba? 🤔 0 1 Yorumla CengizBirser +1 yıl Ben bilmiyor 🤷🏻♂️ Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Burnumu karıştırıp sümükleri parmağımla toptop yapıp geri yerleştiriyorum 0 0 Yorumla
Birabey Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Farkında değilim de bu nedir ya 0 1 Yorumla CengizBirser +1 yıl Can sıkıntısından galiba Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendi kendime konuşmak
Aynanın karşısında dakikalarca kendimle konuşmam 10/10 aktivite mk
Aslında gayet normal birine benziyorum ama oldu mu aceba? 🤔
Ben bilmiyor 🤷🏻♂️
Burnumu karıştırıp sümükleri parmağımla toptop yapıp geri yerleştiriyorum
Farkında değilim de bu nedir ya
Can sıkıntısından galiba