Güncellemeler
+1 yıl
Ve ayrıca sürekli bulunduğum alanı terk etmek, sürekli kaçmak istiyorum sebepsizce, neden oluyor bunlar arkadaşlar var mı bileniniz?
Arkadaşlar nereye gidersem gideyim, kimlerle olursam olayım kendimi hep buruk, eksik ve yalnız hissediyorum. Sevgilim, ailem, arkadaşlarım var oysaki ama yeterli olmuyor. Aile evinde yabancı ve fazlalık hissediyorum, sevgilimin beni anlamadığını ve benim için hiçbir çabası olmadığını görüyorum, arkadaşlarımın ise gerçek dostlar olmadığını biliyorum... Anlayacağınız kalabalıklar içinde yalnızım. Bu durum çok yoruyor beni, sizce ne yapmalıyım bu durumu yaşayan biri olarak?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ozlemini cektigin biri var mi
yok sanırım
Duygusal yoksunluk şeması duygusal körlük olabilir
ne demek tam olarak, psikolojik bir rahatsızlık mı?
Tam olarak öyle değil ama duygusal bir felç hali diyebiliriz hissedememek gibi veya o hissi içsellestirememek gibi, ne kadar sevilen ilgi alan değerli biri olsan da içte bunu algılayamamak gibi
Öyle mi dersiniz, geçecek midir peki zamanla. BU konularda bilgili görünüyorsunuz.
Bir şey daha sorabilir miyim?
Sürekli olarak bulunduğum alanı terk etmek, kaçmak gitmek istiyorum bir yerlere neden oluyordur sizce bu?
Sizi orada rahatsız eden bir şey olabilir veya ilişki iletişim kurma ihtimali de uzak tutuyor olabilir bir mekandan, alandan
Diğer sorunuzun cevabı uzun konu derin internet üzerinden araştırma yapabilirsiniz geçici bir durum ama çabalamak gerek
her yerde böyle hissediyorum. Sadece tek başıma doğada vakit geçirmek beni bu kaçma dürtülerinden alıkoyuyor
Garip bir durummuş, kaçmak ama neyden veya kimden?
Mesela şu an yurt odamdayım, hiçbir sıkıntı yok fakat kaçıp gitmek istiyorum. Yıldızları, gökyüzünü görmek gerekirse dışarda sabahlamak özlemindeyim. Sürekli bilmediğim bir şeye karşı özlem var içimde sanki bir şeylerden kaçtıkça ona daha da yaklaşıyorum. Şuana kadar karşılaştığım her insanın yanında yabancı hissettim kendimi, ait olamadım hiçbir yere o yüzden sokaklarda, gökyüzünde, denizin ortasında yer edinmeye çalışıyorum sanırım fark etmeden
Gerçekten ilginçmiş, bulunduğun ortamın enerjisini hisseden hassas ve empatik yapıya sahip biri olabilirsin bu nedenle de seni ancak doğanın yüksek enerjisi dengeliyor olabilir. Konu biraz spiritüel ama bir ihtimal
ne kadar mantıklı konuşuyorsunuz. Ben bir ortama girince ordaki insanların hislerini bir bakışta sezebilen, ruyalar yoluyla haber alan, ayrıca ciddi fal bakabilen biriyimdir. Bunlarla ilgisi var mıdır bilmiyorum ama farklı bir bakış açısı getirecek olursak ;
geçmişi çok yaralı olan bir insanım.
Yıldız tohumu olma ihtimaliniz bile olabilir. Youtube üzerinde "spiritüeller" adlı bir kanal var, orada size hitap eden videolar bulacağınıza eminim. Empat olmak, ışık işçisi, ruhsal savaşçı vb başlıklar vardı diye hatırlıyorum
Çok teşekkür ederim bilgilendirip beni rahatlattığınız için
Rica ederim ne demek 🕊
Bende aynı neden onuda cozemedim