Etrafım ukala insanlarla dolu artık katlanamiyorum artık:(( arkadaş da olamiyorum, düşmanda.. Ama etkisiz elemanda olmak istemiyorum. Çok yoruldum!!!?

Her gün o; pis düşünceli, egosu tavan yapmış, özentilikte sınır tanımayan kişilerle 8 saat aynı ortamdayım, geçen yıl nasıl geçti pek hatırlamiyorum fakat bu yıl; iyice gözüme batıyolar, sinirimi bozup, canımı yakıyolar. Bu kişiler yüzünden derslerimde dağıldi. Çok takmamaya calissamda olmuyor:( bıktım:(! Zaten aile hayatim duzensiz , yasadigim ortam kotu, ve hatta yaşadığımız dünya korkunç:( adaletsiz, nankör... Ve insanlarida öyle tabi.. Savaşlar, ölümler, haksızlıklar... Daha neler neler. Bazen diyorum ; lise hayatından daha fazla üzülüp , düsunecegin şeyler var zeynep diyorum ama yinede nafile;(( çok takıntılıyım her konuda. Sizce bakış acımı nasıl değiştirmeliyim? Onlarla nasıl düzenli bir ilisiki kurmalıyım? Lütfen derdime deva olun, en çok da büyüklerim..:( biliyorum belki "ne diyor bu ergen" diyip gecistirebilirsiniz ama lütfen tavsiyelerinizi, yaşanmışlıklarınızı ve düşüncelerinizi yazın. Buna ihtiyacim var, yasa
Etrafım ukala insanlarla dolu artık katlanamiyorum artık:(( arkadaş da olamiyorum, düşmanda.. Ama etkisiz elemanda olmak istemiyorum. Çok yoruldum!!!?