Yaşı 30'a yaklaşmış ama gayr-i meşru yaşamamış kız/erkek var mıdır?
Bu zamanda samanlık içinde iğne aramaya benziyor bu durum..

#Vesselam
Yaşı 30'a yaklaşmış ama gayr-i meşru yaşamamış kız/erkek var mıdır?
Bu zamanda samanlık içinde iğne aramaya benziyor bu durum..

#Vesselam
vardır neden olmasın herkes düşünce ve fikri dünyasına göre yaşıyor.. ha kimisi bunu yaşamamış olmayı eksiklik gördüğünden ben yaşadım imajı da vermiyor değil :)
karşıdaki yaşamıştır kesin ben ona karşı eksik görünmeyeyim adına
Bak kardeşim ızdırabını anlıyorum ancak böyle düşünmek seni sadece üzer. Üzüldüğünle kalırsın. Akrabadan 2 tanıdık kız 30lara yakın bakire olarak evlendi. Ama ikisinin de lezbiyen ilişkileri oldu bizzat ben biliyorum şahit oldum. Yani aman bakire bakire bakire diyeceğine NAMUSLU olanı ara. Mesela ben 6 yıldır dul bir kadınım vallahi billahi tillahi boşandıktan önce ve sonra kimseyle zina yapmadım. Çünkü namusluyum. Fuhuş yazışmadım bile. Demek istediğim namuslusunu ara. Bakirini değil. Hadi kal sağlıcakla.
Bakir/bakire diye bir şey yok ki soruda? Benim bahsettiğim de namus yani iffet
Cevap
10Cevap
Dünyada milyarlarca insan var. İlla ki vardır..
Bu zamanda kolay bulunmasa da vardır illaki. Doğru yerde aramak gerek
Elbetteki var.
Her ne kadar sayısı azalsa da öyle hayalı, iffetli, ahlaklı kişiler var. Ama bizim önceliğimiz kendimize odaklanmak.
Gayri meşru nedir ya😅 Kastettigin iliski ise evet henuz cinsel iliski yasamadim.
Soruyu cinsellik kategorisine taşımasınlar diye öyle sordum
Var tabi ama sanalda zor. Hiçbişey yapmasa sanal seks yapıyorlar. İğrenç.
Bu ben, bir kere öpüştüm. İki defa oral seks. Başka bir kızla da sürtünme oldu. Ama penetration yaşamadım. Yani girmedim kimsenin içine. Yaş 28
Temas iffetsizliktir
Orası öyle
Ben 26 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı. Hiç zina yapmadım. Boyum kısa (1.65) ve kadınların kısa boylu erkeklere karşı tutumu çok acımasız.
Türkiye de zor nefes alan her şey s.. kiyorlar bu coğrafyada...
Sen?
Çok şükür.
Allah'ım helalinden rn güzel şekilde yaşamayı nasip etsin
Amin
Ben de iyiydim de sanalsan sohbet yapmaya başladım
Bence vardır
Sanmıyorum ben
Bence yoktur...
Vardır
Yoktur
ben :D
Var çok şükür