Yemek yapan erkek çekici midir? Erkeğinizin yemek yapabiliyor olması sizde nası bir etki bırakır ? Böyle bir erkek için ne düşünürsünüz?yemek yapan erkek
İstemem o ne öyle karı gibi evde yemek yapcak!!!
Bence fazlasıyla çekici bi özellik
''Yemeği beraber hazırlayıp birlikte yemek'' paha biçilemez
Benim için fark etmez.ben kendi yemeğimi kendim yaparım
Iyi olur aslinda, eslerden biri yorgunsa digeri yemek yapar. Hep kadina kalmaz bu is=). Iyi yapabiliyorsa yapsin tabii ki, ben de televizyonumu izlerim biraz, hehe.
Ben babamla yasardim, o yemek yapardi evde ama... Kisa kesmek gerekirse pek de iyi yapamazdi, cok yagli cok tuzlu falan. Yine de laf etmeden yiyebildigim kadar yerdim. O kadar isten gelmis bir de yemek yapiyor falan, ayip olur degil mi?=)
bekar evinde kalıyor ..her ne kadar rahatına düşkün olup yemek yapma işini evdeki diğer arkaşına bıraksa da yemek yapıyor olabilmesi çok hoşuma gidiyor..hele ki ilerde birlikte yapacak olmamız ise paha biçilemez:))
itina ile yaprak sarması dolma mantı börek içli köfte imambayıldı pastırmalı kuru fasulye tane tane pilav bıçakla ince kıyılmış rendelenmemiş salatalıktan cacık ızgara tava kavurma fırın yapılır :)
Bende iyi yemek yapabiliyorum eskiden beri meraklıydım zaten sonraları otelde falan aşçı yardımcılığı yaptım iyice öğrendim oldukça zevkli birşey insanı oldukça rahatlatıyor.
Yemeği erkek yapmalı zaten.Mutfak işlerinden pek hoşlandığım söylenemez.Hem öğrensin ilerde evlenir de ben önce ölürsem kendi işimi göremiyorum yemeğimi yapamıyorum evleneceğim bahanesi de ortadan kalkar.İleriye dönük düşünmek lazım :)
bence gayet güzel. yani tabi yemekten çok iyi anlayıp 'bırak ya bişey beceremiyorsun' diyip mutfaktan kovmazsa :D veya 'bu yemeği neyle yaptın tadına hiç bakmadın mı' diye yorumlar yapmazsa :D
Herkesin en azından hayatını idare edebilecek kadar yemek yapmayı bilmesi gerekiyor bence. Ama iyi yemek yapabiliyorsa da gayet hoş olur. :')
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
yemeği birlikte yaparak birlikte yemek... neden biliyor musun? çünkü babam gençliğinde uzun süre aşçılık yaptığından bazı şeyleri annemden daha iyi biliyor. hatta anneme yayla çorbası yapmasını babam öğretti.
En İyi Cevaplar