Birazda ciddi soralım 😃
zaman geçtikçe hayatında istediklerin ve istemediklerin nelerdir

Birazda ciddi soralım 😃
zaman geçtikçe hayatında istediklerin ve istemediklerin nelerdir
Tik Tok kullanan insan istemem mesela. :D Şimdi madde sayısı fazla. Özellikle istemediklerimin. Onun dışında farklılıklar olabilir, onlarda sorun değil.
Hem iyi insanlar istiyorsunuz. Hem de iyi bir aile. Çevremde iyi insanlar oldukça fazla ancak iyi bir ailemin olmasını çok istedim ancak olmadı maalesef. Hergün akşam yattığımda. Sabah kalktığımda aynı istek. Sonra diyorum hayırlısı, artık bir çabamda kalmadı bu konuda. Kimseye de belli etmiyorum ancak içten içe hep sıkıntı. İnşallah şu dünyadan elden ayaktan düşmeden gideriz. Yalnızlığı hiç sevemedim...
Gerçekten iyi insanlar arıyorum. Kıskançlık yaparım. Karşımdaki daha çok gelişsin isterim. Gelişsin ki, ben de kendimi daha da çok geliştirmek isteyim. Çevremde ki insanlar beni ben yapıyor. Daha çok mutlu olucam insan lazım... herkes değil. Kimseye de muhtaç değilim
Cevap
20Cevap
Artık hayattan keyif almadığım için istediğim bir şey de yok
Ne istediğimi bilmiyorum ama neleri istemediğimi çok iyi biliyorum. Bana iyi gelmeyen hiçbir şeyi, hiç kimseyi hayatımda istemiyorum.
istediğim tek şey huzur
ve bulamadığımda..
Yememiş içmemiş cümle cümle aforizma yazmış.
Daha az insan olsun istiyorum etrafımda.. Az ama öz..
Yalnız olmak istiyorum, kadınlarla arkadaşlık çizgisini geçen ilişkiler kurmak istemiyorum. Çevremde iyi insanlar zaten var.
Sakinlik dinginlik istiyorum kalabalik gürültü kaba insanlarla kendimi ruhumu yormak tan kaciniyorum
Benden bahsetmişsin
Çocukken okulda zaman geçsede gitsek diye beklerdik şimdi işyerinde mesai bitsede gitsek diye bekliyoruz hiçbir şey değişmemiş
Hepimiz öleceğiz. Öldükten sonra neye sahip olup olmadığımızın bir önemi kalmayacak. Kasmaya gerek yok
Artık 2 tane falann arkadaşım var. Aldırmıyorum. Yanlızlığa da alıştım. Evet yaşlandıkça kalitesiz insana katlanamıyorum
Sessizlik sakinlik içinde boşrolünde action dolu bir hayat... ✌
İstediğim net diye düşünüyorum hayırlısı demekle kalıyorum 🤣
EYT çıksın yeter
İyi insan yok insanlar egolu ve hep kendi çıkarını gözler omuz
İstediklerim benden kaçıyor. İstemediklerim de burnumun dibinde bitiyor
Çol cocuk istemiyorum olgun insanlar olsa daha iyi
Yalan
Küfür
İlgisizlik istemiyorum
Sadakat
Anlayış
Ruhuma iyi geleni istiyorum