Sevdiklerimin ölmesinden aşırı fazla korkuyorum, destek almalı mıyım?

Düşünsenize bilmediğiniz bi anda ölecekler. O gün yine diğer günlermiş gibi uyanacaksınız ama sevdiğiniz birinin ölüm günü olacak. Sizin kalbiniz atmaya devam ederken onların ki durmuş oluyor, siz hareket ederken onlar öyle kımıldamadan toprağın altında yatıyor. Belki de bir kaç gün önce sarıldığınız anneniz kilometrelerce ötede toprağın altında oluyor, ne senin sesini duyuyor, ne canın yandığında yanında oluyor, en çok ihtiyacının olduğu anda bile senden haberi olmuyor NEDEN? çünkü artık o sadece senin yanında değil, yaşadığın gezegende de yok. O nerede bilmiyorsun, ne yapıyor bilmiyorsun, sesini duymak istiyorsun duyamıyorsun, onu görmeyi özlüyorsun. Onun sitemlerini özlüyorsun. Ama hiçbiri onu geri getirmeye yetmiyor. Dünyayı da dolaşsan, her bir deliğe de baksan o karşına çıkmıyor. Sen hayatının o güne kadar olan kısmını onunla yaşamış, onunla uyuyup kalkmışsın, her gün sesini duymuşsun, seni canından çok sevmiş ama artık hayatının geri kalanını bi anda onsuz geçireceğini öğreniyorsun, onun öldüğünü öğreniyorsun. Bu çok acı verici ve ben bunu düşündükçe KAFAYI YİYORUM ve herkes her an ölebilir, her an bir şey olabilir, sevdiklerime, aileme benden önce bir şey olabilir diye onların ölümünü görmemek için kaç defa int! har etmeyi düşündüm. Çünkü bununla baş edemeyeceğimi biliyorum ve düşündükçe bile bayılacak gibi oluyorum. Hayatımın sonuna kadar benimle olmayacaklarını düşünmek ve bunun zamanını bilememek BENİ DELİ EDİYOR GERÇEKTEN DELİRECEĞİMDEN KORKUYORUM.

Sevdiklerimin ölmesinden aşırı fazla korkuyorum, destek almalı mıyım?