Zapt edilmesi çok zor biriyim. Ve başa çıkılması da öyle.
Fakat bazen zaptedemediği için beni parçalayacağını söyleyerek sinir krizi geçirenleri izler ve dinler iken; şu kısacık hayatta beni yapacağım her türlü uç şeyden alıkoyabileceklerini sandıkları için önce onların kendilerinde buldukları bu güce gülerim.
Sonra; Onların sinirlerini dindirir. Zaptedilmiş gibi davranırım. Ve zaptedildiğim sanılan konuya en üst seviyeden başlar ya da yaparım.
Beni kimse zaptedemez. Zaptetmeye kalkarsa daha beterini yaparım, yaptım; yapıyorum.
Zaptetmek istediklerinizin önce bir kendilerine olan güvenlerine bakın. Benim gibi kendi kendilerine tam bir güvenle donanmışlarsa onları zaptedemezsiniz; uğraşmayın sakın. Fazlasını yaparlar. Sevgi ve aşk yoluyla insanlıkla belki durulabilirler.
O anın büyüsüne ve bana göre değişir ama kolay olacağımı sanmıyorum. Bi denerim şansımı ondan sonra net yorum yaparım ya tutarsa o da 🤪🤪. Aşkın içine düşmek kalmak da cesaret ister.
Eğer aklıma yatan bir öneri varsa uyarım , mantığıma uymayan hiç bir şey için uyum göstermem ve bu durumlarda yapacaklarım için beni kimse zapt edemez, yaparım
Cinsel yaşam sorusu değil umarım :) hayatımda tek büyük konuştuğum konu kişiliğim. Kişiliğimden hiçbir zaman taviz veremedim. Beni kimse sertlikle zapt edemez fakat güzellikle gülümserlikle her şeyi yaptırabilir. Maalesef bu yüzden 4 kez dolandırıldım 🤗