sinirlendiğim de haksızlık yapıldığında falan gözüm dönüyor. susmuyorum. ağzımdan çıkanı o an kestiremiyorum. içimde tutmam gereken bir sır söylememem gereken bir şey varsa onları dile getiriyorum anlatıyorum. anlattıktan sonra pişman oluyorum ama o an gözüm dönüyor.
mesela bir konu vardı o söylediklerim doğruydu ama yalan söylediğimi söylemişler. benim de gözüm döndü o kişinin başka yaptığı şeyleri anlattım ki yalan söylemediğimi bilsinler pişman oldum ama yalan söylemediğim halde yalancı diyip kendisini üstün göstermesi delirtti beni.
bunun gibi şeyler tahammül edemeyeceğim şeyler olunca dökülüyorum ki karşı taraf gerçeği bilsin.
ama yanlış olduğunu da biliyorum Allah'a havale etsem daha doğru ama yapamıyorum. nasıl başa çıkıcam bu huyumla bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Buna patavatsızlık diyoruz, daha az konuş, daha az hata yap
aynen patavatsızlıkta olabilir. ama o an çileden çıkıyorum işte içimdekileri söküp atıyorum
Bu döngüyü sürekli aynı insanlarla yaşıyosundur muhtemelen, onları hayatından ayıkla, ya sorununuzu çözün, ya da görüşmeyin
yaşadığım bazı olaylar var bağımı kestiğim halde bir şekilde ortaya çıkıyor. yaşanılan olayda bende suçluyum ama yalan söylemedim hiç bir şekilde oyüzden hep alttan aldım ama karşı taraf böyle suç bastırıyor ve bastırmaya devam ettiğini farkettiğim için çileden çıkıyorum
Seni anlayabiliyorum, istersen dinlerim seni
olur yazayım
İyi ki senin gibiler var ha yoksa bizim gibi gamsizlarla dolardı dünya 😃
keşke gamsız olsam bende
Gamsız ol bacım geç yaşlanırsın bencil olursun ve böylelerin seveni de fazla olur dene bence
nasıl olacağımı bir bilsem doktora bile gittim ya Allah'a gamsız bencil biri olayım diye dua ediyorum okadar kötü durumdayım
Zamanla olursun alışman biraz zor bunun için en iyi örnek erkeklerin ortamlarına bak birbirlerine küfür ediyorlar umursamiyorlar sürekli bir t*aşşak ortamı var kızlarda daha çok duygusallık olduğu için aşman zor olur hayatı çok ciddiye almadığın zaman ilk adımı atmış olursun
valla güzel diyosun da gel de benim kafaya bunları sok. olmuyor ya
Olur olur zamanla olur hayatı ciddiye alma bak bu dediğimi unutma yaparsın sen 💪
hayatı nasıl ciddiye almamam gerektiğini bilmiyorum gerçekten bu konuda tavsiyelerin varsa dinlerim
Ölüp gidicez toprak olcaz zaten birbirini üzmeye kırmaya değmez insanlar zaten anlamak istediğini anlar fazlası için çabalarsan üzülen sen olursun herkesi kendin gibi görmemelisin kötüler olduğu gibi iyiler de var iyilerle vakit geçir huzurun olur en azından
ben bir kaç olay yaşadım olaylarda bebi çok etkiledi. kafama falan çok taktım. taklıyken haksız duruma düştüm. susmadım yine böyle oldu sustum yine böyle. ama tahammül edemiyorum bazı şeylere özellikle de yalan değilken bile insanların ezmeye çalışması beni yalancı konuma sokmaları çıldırtıyor.
Ben sana ne desem boş sen başka yorumları oku belki oralarda bulursun cevabı iyi günler dilerim
Niye tersledin ki
Demek sen de koç burcusun ben de senin gibiyim ve degistiremiyorum bu huyumu şu an yalnız kaldım hiç bir dostum da yok 😥😥bu yüzden çok mutsuzum kötü bir huy bana pahalıya mal oldu.🙁🥺
Belkide olay bu kadar büyümeden yani cinnet geçirmeyi beklemeden konuşup deşarj olmalısın
aslında bir olay olduğunda insan gibi konuşmaya çalışıyorum. ama çileden de çıkarıyolar. başıma bir kaç olay geldi sonrası sussam da zaten filmler koptu
Öyleyse insanlarla mesafe koymalısın sınırları aşıyorlar demekki
Aynı ben eşime demediğimi bırakmıyorjm
sonra kavga çıkıyor işte
Ben kavga esnasında diyorum ama bazıları hatırlamıyorum bile sinirden
ahahah o bende de oluyor da ben başkalarının ağzına lafı veriyorum o sinirden sonra benim ayağıma dolanıyor
Anladım bende piman oluyorum ama bazı laflar ağrına gidiypr eşimin
gider koç burcu musun
Devam et
devam ediyorum zaten tutamıyorum ama yaptığım yanlış ya başıma bela da oluyor sonrasında ama gözüm dönüyor yani
Seni böyle kabul etsinler
sorun o sinirle herşeyi söylüyorum başkası da kullanıyor bunu benim ayağıma dolanıyor bela oluyor.
Hmmm
Çıkaman