Ona hiç farklı kelimelerle konuşmadım. Ve ona dedim ki çok kitap okurum. kültürlü oluşumdan kelimelerim size farklı gelebilir, dedim.
Bana karışmaya hakkı var mı? Kira parasını veriyorum. İlk başta evimde sürekli kalabilirsin demişdi ve öyle anlaştık. Bu adam bana çok baktığı oldu. Ne yapmaya çalışıyor bu? Kelimelerime bile karışmaya hakkı var mı? Herkesin konuşma tarzı farklıdır ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen öyle yav he saçması bişey söylediğin için o da öyle g. ö. te böyle y. ar.. rak demek istiyor
Ne biçim konuşuyorsun Sen!!!
Ben farklı kelimelerle konuşurum sen gibi işte
Senin dediğin küfür. hayır küfür konuşamazsın !
Ooouu kıyamam çok mu kültürlüsün seeen ayy
Oldu olacak giyimine kuşamına da karışsın sjsjsjj aşık mı oldu yoksa
Sence neden? Karışmaya hakkı var mı? Kafayı yicem ya
Aşık mı oldu yoksa derken şaka mı yaptın?
Aranızdaki yaş ve kültür farkı nasıl bilmiyorum. Fakat ev sahibinin sana karışamaz. Parasını veriyormuşsun daha ne istiyor. Sapık bile olabilir seninle muhabbet kurmaya baskısıdır olabilir mi
üç gündür benimle tartışıyor. dun apartta kalan diğer kıza küfür ettirdi bana. Muhatap olmadım. sustum. inan hiç bir seçenek kalmadı. Ben ona bugün şunu da yazdım. Benden mı hoşlanıyorsunuz ilgi mı bekliyorsunuz da evden ondan çıkarmak istiyorsunuz? Diye. Mesajı okuduktan 15 dakika cevap yazmadı sonra cevap yazdı. O 55 60 yaş arası. Ben 26. Sinirden çılgına döndü. Senden hoşlanmıyorum yazmadı. hoşlanıyorum da yazmadı. Bidaha böyle bişey duymuyum görmüyüm yazdı. Bu ne demek? Bu soruyu soruyu sordum ona çünkü yaptıklarının başka bir anlamı yoktu. sence neden yapıyor anlattım?
Ev sahibin belliki sapık. Muhattap olma. Sözleşmen var değil mi
Üç gün önce bide başka arkadaşına benim için "yollu" iftirasını dedi duydum.
Bugün de kapıya iki erkek çağırdı. onlara dedi ki evi terket dedim ona gece gürültü yapıyor ! Benim için muhtemelen. gürültü de yapmıyorum. O iki erkek de biz adam gönderecez çıkartacaz, dediler apart sahibine! Sence polis miydiler onlar? Çünkü polis dışında kimse çıkaramaz
Bence bir daha beni rahatsız edersen seni polise şikayet edecek diyebilirsin biraz gözdağı ver. Senden yüz buluyor üstüne çıkmaya çalışıyor serefsiz.
Sence polis miydi bugün çağırdığı adamlar? Onu biz çıkartırız dediler çünkü. ve apart sahibi kelimelerime karışabilir mı?
Sanmıyorum polis olduklarını. Hayır apart sahibi değil sevgilin bile karışmamalı senin hayatına.
Sevgili konusu farklı. bu konuda farklı düşünüyorum iki sevgilinin de birbirlerinin hayatlarına karışabilir sorumlulukları vardır.
Tabii ki karışamaz
Nasıl ya
Kelimelerime konuşma tarzıma karışabilir mi? Lütfen söyle
Nasıl konuştuğunuzu hangi kelimeleri kullandığınızı bilmiyorum. Ortada abartılı bir durum yoksa bir saygısızlık yoksa karışmaması gerekir.