İnsanın anlaması için dinlemesi gerekir. Dinlemeyi bilmesi için tahammül etmeyi billesi gerekir. Tahammül etmeyi bilmesi için saygı gmstermeyi bilmesi gerekir. Saygı göstermeyi bilmesi için kendine saygısı olması gerekir.
Sen dinlemeyi bilir misin?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanın anlaması için dinlemesi gerekir. Dinlemeyi bilmesi için tahammül etmeyi billesi gerekir. Tahammül etmeyi bilmesi için saygı gmstermeyi bilmesi gerekir. Saygı göstermeyi bilmesi için kendine saygısı olması gerekir.
Sen dinlemeyi bilir misin?

Elbette saygı gösterip dinlerim, dinlemesini de bilirim. Fakat son zamanlar anlama kısmında zorluk yaşıyorum.
Karşımdaki bir şey anlatırken aklım başka düşüncelere gidiyor.
Bu yüzden birini dinlerken kafamın bos olması gerekiyor, sadece anlatılana odaklanmam için.
Bazen aklımdakileri anlatma heyecanına kapılıp sohbete fazla hakim olma isteği içinde bulsamda kendimi dinlemeyi severim. Beni etkilemesi çok düşük bile olsa dinlerim. Çünkü sözlere çok itibar etmiyorum. Ancak bilgi dolu bir sohbet içinde tamamen sessizce karşımdakine odaklanarak dinlerim öğrenirim onun anlattıklarını zihnimde canlandırırım. Bunu saatlerce yapabilirim.
İyi bir dinleyiciyimdir. Güzelde konuşurum 🙂
Ben de tam olarak öyleyim
Dinlemeyi severim. Her insan farklı bir kitap benim için. Yaşanmışlıklar ve hissiyatlar farklı oluyor.
Cevap
8Cevap
Çok iyi bir dinleyicim, yeter ki kafam karışık olmasın.
Konuşmaktan çok dinlemeyi tercih ediyorum.
Evet, bilirim. İyi bir dinleyiciyimdir. İnsanları anlayabilirim.
Evet biliyorum
Daha iyi konuşmak için evet.. Dinlemeyi severim..
Selamlar, bu dünyada yaptığım en iyi eylemlerden birisi de dinlemektir bana göre. Çok güzel ve derin bir şekilde dinlerin karşımdakini.
Dinlemeyi bilirim ve severim karşılıklı saygı konusunda belirgin bir özellik olduğu için hassas davranırım bu konuda
Demek ki her şeyin başı saygı. Evet, dinlemeyi bilirim ve çok iyi bir dinleyiciyimdir
Dinlmeyi iyi bilirim artık bunaldım dert dinlemekten😔 dün beni bunalttilarkafam bir milyon oldu.
evt ama karşımdaki dinlemiyosa hiç bi şeyimi bi daha anlatmam zamanla da sıkılırım
Dinlemeyi bilirim ancak ilgimi çekmeyen konuları dinlemem.
Dinlerim elbette ama uzun uzun anlatmak belli bi zaman sonra canımı sıkar
Bilirim bu benim profesyonel olduğum bir konu.
Ben konuşmayı bilmem.
Evet iyi bir dinleyiciyimdir
Evet iyi bir dinleyiciyim
Evet dinlemeyi iyi bilirim.
Evet dinlemeyi bilirim ve severim
Dinlerim
Anlatıma bağlı
bilirim evet
Sanırım
kesinlikle evet
Evet
Evet bilirim.