Canın bir şey istese kalkar yapar mısın ya da ev halkı bir şey istese gider alır mısın gece kaç olursa olsun?
Dizide oyuncu dolma yedi, kalktım gece vakti dolma yaptım pişiyor. Yarın yeriz artık 🤭
Canın bir şey istese kalkar yapar mısın ya da ev halkı bir şey istese gider alır mısın gece kaç olursa olsun?
Dizide oyuncu dolma yedi, kalktım gece vakti dolma yaptım pişiyor. Yarın yeriz artık 🤭
Kendim için olursa, gıda konusunda üşengecim ama ufaklık isterse mutlaka alırım. Tatlı konusunda belki üşenmem, gezmek konusunda hiç üşenmem aganigi konusunda 3 gün uykusuz olsam bile üşenmem. Arkadaşlar ile sohbet etmek için üşenmem. Tadilat tamirat için üşenmem ama bulaşığı ellemem. Eyle🙂
cevabını çok tuttum. :)))) üşenmemek en güzeli :)))
Vay kral seni bu saatte buralarda üstüne soru sorarken göremezdik. İlginç oldu. Sen o kadar gün içi yoğunluğa rağmen bunu yapmam dememişsin helal
Dizi izledik. Çocuklar yattı. Az biraz kafa dağıtayım uyumadan önce 🤭
Ayrıca dolmalar pişiyor beklemem Lazım
Dolmaları gömüp yatma dokunur sonra 😎
Miisss oldu öyle güzel kokuyor ki.. Zeytinyağlı fırında üzerleri az yandı.. Çevirdim diğer tarafı da yansın biraz. Yanık severim
Tencere değil de fırın mı? Koca koca mı sarılmış yoksa kalem gibi mi? Bu arada konudan bağımsız hala kızıl mı saçlar?
Yaaa biber dolması.. Sen sarmadan söz ediyorsun. Sarma tencerede olur.
Yo biber dolması da gayet tencere de oluyor tamam yapan vardır da benim kültür de yok
Cevap
15Cevap
Bu konularda üşengecimdir..
Dışardan geliyorum, bir şey lazımsa arayıp söyleyin.. Eve giriyorum, şu lazım, bu eksik..
Kime lazımsa gidip alsın, yemek hazır mı? 😄
yaaa ma gelirken alman lazım adet böyledir. evdeki kişi hazırlanıp çıkacak daaa... ohoo uzun iş. dışarıdaki ise öyle mi.. sadece bi beş on dakika markete uğrayıverecek..
canım isterse.. her şeyi yaparım ben
boğa burcuyum hele yemekse mevzu asla erinmiyorum:) gerçi bu kilo olarak geri dönüyor
evet ama bak dün gece yaptığım dolmaları bugün yedim :))) dün yememiştim
afiyet olsun ben yerdim dün gece:D
Valla yemedim ya... Şimdi şöyle soslu bir makarna olsa...
spagetti olabilirdi:D
güzel domatesli sos yapıyom ben:D
Oofff domates güzel ama kıymalı şöyle bolonez... Ayyy kremalı mantarlı...
hahahahaha
karnım aç değil Allahtan :D
Mutfaktan mis kokular geliyor. Yarına yemek yaptım. Fırında karışık sebze ve köfte... Oofff yarın olsun hemen olsun
bir tadına baksaydın azıcık ucundan
yarına kadar beklemek zor olabilir:)
Valla bakmadım duruyorum öyle 🤭
ben olsam bakardım:)
Ben sofra kurarım daaaa işte sonu yok bu işin 🤭 yaş geçti artık hepsi yapışıyor bulduğu yere
evet dikkat etmek şart:)
üşengeclik seviyesini şöyle acıklayabilirim , Kaplumbağa ile yarısacaksın ve kzanırsan dünyada ne istersen olacak deseler :) barış ve sağlık icin yarısım yoksa ugrasmam
oooofff çok fenaaa :))))
yazdığım yazı mı? evet di mi klasik kısa ama özet bir cevap yazdım. üşendim
aslında aklımda bir sürü iş var. kocam grip olmuş bana da bulaştırdı aferin içtim uyku yaptı... işe geldim kahve yaptım KS'de takılıyorum belki biraz uykum dağılır da işe girişirim diye. o arada klasik standart cevaplarla geçiriyorum :)))) dilekçe yazasım yok insanlarla konuşasım hiç yok...
uykum dağılmadı. dün kendime izin verdim eşim yattı bütün gün dinlendi, ben de evde takıldım ama akşama doğru boğazımda yanma başladı benim de. aferin başladım o nedenle. yahu harbi uyku yapıyor pelte gibiyim. en kolay işten başlayayım diyorum.. evet sakin olup tane tane yapacağım. sakin sakin... yetişir her şey
Üşengeç biriyim genelde eve sipariş ederim. şu an su içmek için mutfağa gitmiyorum
ay üşengeçlik de zor be yaa.. hep yapman gereken kenarda bir işler vardır seni bekleyen :))))
aslında ben işe girişsem çok hızlıyımdır da... işte anca kendimi ikna etmeye çalışıyorum. aslında şöyle bir hafta deniz kum güneş üçlüsüne kendimi bırakmak istiyorum
evet yaaa.. sıcak kuma bastıktan sonra denize dalan ayakların verdiği muhteşem his... oooffff iyi gelir. ama kocam haftasonu çok kalabalık olur diye atlatıyor beni ya... hafta içi de hiç zaman yok. dur buradan iyi kavga çıkar. :)))))
tesis lazım ama yaa... bi de sıcak deniz lazım. kumlu olması lazım. fazla dalga olmaması da lazım. ben hassasım bu konularda.
çadır bizde de var. malzeme envai çeşit ama İstanbul'da değil İzmir'de yaşıyorum. güzel koylar var. ben tesis isterim gene de... bi de çok çok tenha olmamalı güvenlik açısından. şimdi ailecek denizdesin, gelir magandalar... hiç hoş olmaz.
Üşengeç değilim çok şükür, kafama koyduğumu yaparım illaki.
bazen üşengecim ama genel olarak ben de kafama koyduğumu hemen kalkar yaparım
Salondan mutfağa geçmeye üşenen bir insanım djdjdjdjdj
yaaa öyle deme beee... işleyen demir ışıldar. bazen ben de üşeniyorum ama genel olarak kalkar hemen işi hallederim
O an aklıma geldiyse yaparım diğer türlü tam keyif yaparken biri bir şey ister ise üşenirim.
Ne diyon knk ne biçim soru bu
nesini beğenmedin
Saçma soru bu
daha güzelini sen sor
Senden daha güzelini soramam 😳
sorarsın. link bırak görelim sorunu
Olur yegenim
Kafama koyduğum şeyi yapma ihtimalim yüzde 5
yaaaa bazen ben de üşeniyorum ama genel olarak hemen kalkar yaparım kafama koyduğum şeyi... seni itici güç ne olabilir acaba
Kafama ne koyarsam onu yaparım.
çok güzel
Evet😌
Kafama koyduğumu yapıyorum genellikle
ben de genelde kafama koyunca hemen kalkar yaparım ama bazen üşengecim
Üşengecim
bazen ben de üşeniyorum. ama genel olarak kafama koyduğum anda kalkar yaparım
işten kaytarmak için takılıyorum yaa... koca gün sadece 2 toplantı 1 dilekçe hallettim.
avukatım. senin işin ne?
çok güzel
Biraz öyleyim şimdiden afiyet olsun :D
sağolasın oldu bugün afiyet :)
Değilim
evet anlıyorum
Konusuna göre degışir
Yaparım
Biraz üşengecim
bazen ben de üşengecim. ama genel olarak değilim
Yokkk
hangisi yok...