Hayata bakış açınız pencereniz zihninizde resmedişleriniz nasıl onu merak ediyorum.
Siz bu hayata kaç numaralı ve nasıl gözlükle bakıyorsunuz?👒

Hayata bakış açınız pencereniz zihninizde resmedişleriniz nasıl onu merak ediyorum.
Siz bu hayata kaç numaralı ve nasıl gözlükle bakıyorsunuz?👒
Yıllar önce okuduğum biz söz geldi aklıma. Hayata pembe gözlüklerle bakan insan da siyah gözlüklerle bakan karad yanılmıştır ama daha mutlu yaşar.
Bana gelince ben hayata gözlükle bakmıyorum. Herşeyi olduğu gibi kendi bakış açımla, kendi kavram ve kriterlerimle görüyor ve değerlendiriyorum.
Olduğu gibi çıplak görüyorum ben hayatı.. Gözlüğe gerek yok.. Gözlerim iyi durumda şükür.. :D Keyifli geceler..
Cevap
11Cevap
Hayata sevdiğim gibi bakıyorum
Ben hayata yarasalar gibi bakıyorum mesela yarasalar güneşi çok görmek isterlermiş ama güneş çıkınca ilk onlar kaçarlar bakamazlarmış bende öyle işte güzel şeyler olucak diye bakıyorum ama güzel şeylerden ilk ben kaçıyor güzel şey hayatımda olunca onu mutlaka mafediyorum.
Uzaktan genil perspektifle ama pozitif bakıyorum. Hayat her şeye rağmen çok güzel ve daha güzel olacak. Keyifli geceler. 😎🌸
miyop gözlüğümle bakıyorum telefonun ekranına sayılır mı numara vermem gerekiyor ise sağ 0,75 sol 0’50!😁😬
Benim gözlüğüm numarasız hayatı nasıl yaşamak istiyorsam o şekilde görüyorum herşeyi.
Hayata çok geniş açıdan bakıyorum ve bu yüzden yaşamayı seviyorum
Hayatın içinde değilim eve kapalı yaşıyorum çok içime kapanık bir insanım bu yüzden hayata bakış açım geniş olsa da görüş alanım kısıtlı
gozlük kullanmam, her şeyi olduğu gibi görürüm.
Bence 1 'nu. aradan daha büyük, eğer 0.5 gibi dinlendirici bir gözlükle bakarsanız hayatın önemli anlarını kaçırır ve belkide bu size büyük bir hataya sebeb olabilir
Çıplak seviyorum ben 😀 güneş gözümü alsın
Ben direk at gözlüğü kullanıyorum
55 bolu at gozlugu
Lensle bakıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?