Kendi kliniğimi açma sürecindeyim ama istediğim bölgede yer bulamıyorum, bana birazcık kolaylık tanımalısın hayat🤲😓

Kendi kliniğimi açma sürecindeyim ama istediğim bölgede yer bulamıyorum, bana birazcık kolaylık tanımalısın hayat🤲😓
Hatun klinik diyor kadın doktor kadar müko bir şey yok ya önlük çok yakışıyor kendilerine :)
Kendi geleceğime dair sağlığıma bir zarar gelmediği sürece ve kazancım/yatırımlarımdan ötürü 2030-32'de erken emekliliğe ayrılacağım için bir kaygım yok. Ülke geleceğini seneye 2023'de göreceğiz İran devrimi gibi şeriat mi gelecek yoksa ülkede hala Mustafa Kemal'in askerleri var mı yok mu diye? O konuda işte endişelerim çok büyük. Yıllar sonra İstanbul'a gittim geçen sene gitmez olaydım her taraf medine dilencisi ırkların işgali altında leş olmuş.
Ha sorma ya Celal Şengör olayında ben artık tamam seneye kadar hilafet yasası devreye girer dedim.
Çok rahatım çünkü geleceğim: uzayda YDÜ de kalmış astronot gibi... Uzayn soznsuzluğuna bakıp captan black içip küfür eden bir astronot gibiyim. Tek fark captan black'i türkiye fiyatıyla 4x kat pahalıya içen bir astronot düşünün. Zaman zaman yolun bitmeyişinden mi yoksa 4x kat aynı siğarayı pahalı içmek mi koyduğunu düşünüyorum.
Bir dilek hakkım olsa yanlızca:Sanırım bir günlüğüne de olsa ülke kralı olmayı ve ülkede ki tüm siyasetçileri ihraç etmek isterdim. O kadar sevap alırdım ki ( 100 milyon + 6.99 milyar insan ) fazla gelen arsayı 1500 lü yıllarda ki papazlar gibi cennetden satılık arsa işine girerdim.
Din , sevap satar bir deri bir kemik yurdum köle insanına , Göbüşlü din adamları da yer 😉
Cevap
35Cevap
Kaygının bir sonu yok aslında.. Bence belli başlı konularda çaba gösterip sonrasında akışa bırakmak daha cazip geliyor bana.. Keyifli günler..
Memleketin içinde bulunduğu hale bakınca rahat ve ümitli olmak mümkün mü?
Rahatım. Gelsin hayat bildiği gibi.
Kaygılıyım, umarım istediğin gibi kendi kliniğinizi açabilirsiniz 😊
Teşekkürler, inş
Mesleki açıdan kaygılıyım istediğim mesleği yapamamaktan ve hayatin beni başka bir kariyer noktasına sürüklemesinden korkuyorum. Ama yinede bu kaygıya kapılıp hayallerimi göz ardı etmiyorum. Ümit etmeyi bırakmıyorum. Hayatima istediğim her şeyi çekebileceğime inanıyorum.
Benim elimde olan hiçibir konuda tereddütüm olmadı ama hayat işte.. Bazen sunduğunu yaşatıyor insana kimseye sormadan, şans tanımadan..
Rahat degil tabii ki ama kaygili da degil
Bugunlerde mutlu olmak da onemli
Oldukça rahat aslında ama ulaşmak, gerçekleştirmek istediğim hedefler var. Hemen de olmuyor. Sabrediyoruz.
Kaygılıyım. Rahat olmam için bu yaşımda sahip olmam gereken bir kaç şey lâzımdı ama yok. Yine de Allah'tan ümit kesilmez diyorum.
Kendim için değil ama Müslüman bir insan olarak dertliyim. Ortama bakınca dertlenmemek elde değil.
Şu şartlara bakarsak kaygilanmamak elde değil hergeçen günümüzü daha çok arar olduk
Geleceğe bakabilsek şuanı düşünürdüm ama artık ne gelirse önüme
Anksiyete bozuklugum var her gün korkuyla yaşıyorum
kaygılıyım ama bununla kendimi mutsuz etmiyorum popoya giren şemsiye açılmaz misali :)
Kaygılı değilim ama rahat da değilim. Çalışmak gerek çok çalışmak.
Çalıştığım yerde bazı başarılarım oldu 10/8 terfiyi alırım. Hadi bakalım sağlıcakla
Anı yaşamak geleceği geçmişi düşünmeyi bırakmamız lazım aslında kendim içinde konuşuyorum , goothenin de dediği gibi dünya bir gündür oda bu gündür
Çok kaygiliyim. Her şeyi yapmak istiyorum ama tek bir şeyde de basarili olmak istiyorum. Umarim ne istediğime karar verebilirim.
Kaygılı. Dgs istiyorum ama daha çalışmaya başlamadım içim yanıyor
Çok rahat çok profesyonel
Her şey olacağına varıyor anı yaşıyorum gelecek daha gelmedi
Anı yaşamak en iyisi, geleceği düşünül günlerimi mahvetmektense günlük yaşarım daha iyi 🤷🏻♂️
Evet ülke ekonomi dengesizlikte olunca kaygı kaçınılmaz oluyor
Oldukça kaygılı, belirsizliklerle dolu.
Turkıye için kaygılıyım tabı kı.
Kaygılı stresli düşünceli...
Kaygılıyım ama kendimden dolayı
Kaygılı..
Kafam karışık kaygıdan ziyade
Kaygılıyım..
Rahatım, hayat bir gün o da bugün
Evet. Başımda saç kalmadı bu yüzden.
takibi de kaygılıyım. ama SİLİVRİ soğuk 🤫
Rahat
Erken öleceğime inanıyorum
Kaygısız olmayan var mıdır?
kaygılıydım ama artık kaygılı değilim.
Hem kaygılıyım hem rahat.
Kaygılı
gelecege bakmiyorum
Bu hayat koşullarında tabii ki kaygım çok fazla.
Kaygılı
Akış...
Rahat 😌
Kaygılıyım
Ne gelecegi hani
Kaygılı
Kaygılıyım
Bende kaygılıyım
Kaygılı
Raaaad
Kaygılı.
Endişeli