Birçok insanın zihniyeti niye bu kadar ruh daraltıcı?

Ormanım büyülü çiçeklerim renkli ve ben izliyorum isterseniz kahveye gelin ama ruh daraltıcı alarmından geçmeyi başarabilirseniz
Ormanım büyülü çiçeklerim renkli ve ben izliyorum isterseniz kahveye gelin ama ruh daraltıcı alarmından geçmeyi başarabilirseniz

Bu sitede sorulara ve gelen görüşlere bakıyorum da en az %75'inin uzak durulması gereken tipler olduğu, bunun sebebinin o iç daraltıcı zihniyetleri olduğunu söyleyebilirim birde farkında bile değildir çoğu.👏🏻😥😁🤗

Keşke gerçek hayatta da yüzlerinden tak diye anlasak ya da 10 km ötelerinde dursak itici bi güç olsa ama o kadar uzak duramazdık çok fazlalar çünkü her metrekareye düşecek kadar çoğalacaklar yakında

Ben bi ada, orman tek yaşamımı sürdürebilirim. ne rahat, o insanların sesi de yok harika değil mi? O, insanların ses dalgalarını sanal da ve gerçekte duymamızı engelleyecek bi kulaklık olsa oh istediğinde çıkar istediğinde tak ve senin elinde 🙂 şimdilik bu olmadığı için orman fikri iyi. insanlara güvenmektense bu çok daha iyi olurdu ama ruh daraltıcı tiplere zerre güven duygum yok. ruhumu daraltan 1 şey kafasızlık da ondan.

Yakınmam bitti. bugünlük bu kadar.🤗👏🏻😁

Okuduğunuz için teşekkür ederim abone olmayı unutmayın bide zili açın zoruna giden engel bassın uğraşamam sizinle. zort. tahammül savaşı ben vs ruh daraltıcılar bir müddet yok. yakında sağlam geri dönüş olabilir. beklemede kalın ruh emiciler dedim. iyi geceler. ben kendime teşhis koyabilirsem şu teşhisi karşınızda koyuyorum ben niktofili tanımına sahip biri özelliklerine dehşet uyuyorum. sanırım niktofiliyim. bundan da memnunum gerçekten de öyle hissediyorum.

Aysslay kaçar

Film karakteri misin abla🍒? Evet.🥜

-the end-

Birçok insanın zihniyeti niye bu kadar ruh daraltıcı?