Kazandığı paranın %20 ile yatırım yapmayı öğrenmeli. yurt dışı seyahati gerçekleştirilmeli. Kitap okuma alışkanlığı edinmeli. Yüzmeyi öğrenmeli. En az bir tane spor alanında aktif olmalı. Ailenin ve arkadaşlarının kıymetini bilmeli. Tabi çoğaltılabilir. En önemlisi bir şeyi yaşamak için geç kaldığını düşünürsen hemen yapmaya başla.
Kendini bilmeyi, kendini sevmeyi, kendini tanımayı, kendisine saygı göstermeyi, kendi kapasitesini, kısaca kendini geliştirebilirse birçok şeyi öğrenmiş olur ve devamındaki hayatını en iyi şekilde yoluna koyup şekillendirebilir.
Bence ilk önce her yaşin ayri güzelligi oldugunu ve her an dan keyif almayi ögrenmeli insan. 30 yastan önce sunlari yapmaliyim diye bisi yok bence 29 da ne yapiyorsan 34 de de yapabilirsin o yüzden 30dan önce ögrenilmesi gereken degilde ölmeden demek daha mantkli
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Pek doğru bir yazı değil. Yalnizlik övüldüğu gibir normal ya da havali bir sey de değil. Yalnizliktan kasıt yalniz kalabil yalnız eğlen gez çalış ama genel olarak yalniz olma. Sadece birine bağimli olmamalisin. Yalnizlik hakkinda övücü yazi gorunce hemen düzeltmek istiyorum. Ondan yani
Düşe kalka yaşadığı tecrübelerden ders çıkarmayı, tabi 30 yaş bunun için sınır olmamalı. 40a kadar da uzayabilir. Ki, tüm peygamberler kırkından sonra peygamber olmuş 😄 olgunluk yaşı 40 yani.