Böyle bir liste buldum KS'de de paylaşılmış daha önce 😊 Sizin listenizde neler var? 

Nerdeyse hepsini yaptım.. 39 yasin gelince ne anlamsız deyip hepsini bıraktım :)).. Liste bu değilmiş.. Söyle olabilir..,
Hareket et sağlıklı kal..
Maddi şeylerin amacsizligini anla.
Başkaları nz der diye düşünme..
Kendine zaman ayır..
Hayallerinin peşinden git...
Minimal yaşa.. Kompakt ol.. Kalabalıklarin anlamı olmadığını anla.
Sevgine ilgine sinir koyma.. İlişkilerini ticarete donusturup kar zarar tablosu yapma..
Her olaya bir adım geri gelip bak başka bakış açıları geliştir..
İçinden geldiğini yap.. Spontaneden korkma kırılmaktan incinmekten üzülmekten korkma dibine kadqr yaşa..
Deneyimle hayatı ozumse:))
Zamanında maddi manevi battık ama çıktık güzel şans vurdu diyelim. Şimdi evlerim var arsam var. Arabam yok istersem alırım ama. Dil biliyorum. Zevklerimi doya doya yaşıyorum
Bence böyle listeler tatlı bir motivasyon olabilir ama hayatı listeleyip sıkıştırmak da pek adil değil. 😊 30’a kadar iş kurmak, ev almak ya da evlenmek herkesin önceliği olmayabilir. Kendi mutluluğunu bulmak, keşfetmek, büyümek en değerli şey. ❤️
Eğer illa bir şey önersem, kendini tanımak ve özgüven kazanmak başlarda gelir derim. Hayat bir maraton, zevkini çıkar! 🌟
Cevap
14Cevap
Hiç öyle olanlar yapmadım. Şu ya da kadar şunu yapmalıyım diye sinir koymadim. İstediğim bir şey olduğunda yaptım oldu bitti.
Bu ülkede bunları 30 a kadar anneden babadan kalmazsa birşeyler kim yapabilir komikmiş
Yemek yapmayi ogren once 😝
Ac kalirsin
Bilmediğimi size düşündüren ne?
Seni tanimiyorum ki, hakkinda fikir yurutemem. Sadece soruna kendimce bi cvp verdim 😅
Cevabın fikir sunmuş. Yemek yapmayı öğren demek bilmiyorsun demek oluyor 😂 neyse.
Ben mavi görmüşüm profili hemcinsim diyorsa no problem 🌸
Ehehe 🥰😘
Evin yok arabam eh ortalama isim var ama sevmiyorum saygınlık yok haytta kalıyorum şükür ruh eşi yok dil Türkçe biliyorum ve yaş 30 😂
İşimi kurdum
Ev almadım
Güzel bir arabam var
Ruh eşim lazım değil
Dil var
Saygınlık var
Hayattayım
ben çoğunu yaptım ama şu anki ekonomiyle biraz zor bunlar
Oranlama yaptığımda şu senin listeyi yapanlar %5 kadardır bence
Kendi işim ve ev kaldı. İkisi birden 30’dan önce olmayacak ama birisi olacak. Ruh eşi de yok gerçi meydanda ama onu şu an tınlayan yok.
Türkiye şartlarında 30 unda olup ev alabilen, güzel bir araba alabilen var mı cidden?
Liste güzel fakat dünyayı gezmeyi de ekleyin oraya
Bu listeden sadece 5 tanesını basarabilmişim
Listedeki Kerim çoğunu yaptım gibi
*listede ruh eşi ve evlilik dışında çoğu tamam gerisi önemli değil
Elhamdülillah hayatta kalı başardım sayıl
Ev, araba maddiyat gerekir.
Hayatta kalmak tik
Sınıfta kalmışım
Ruh eşi hariç hepsi mevcut 😀
1-2-4 yok
uyumak
İyi bir gelecek