Kişilik & Karakter Görsele göre siz aptal mısınız yoksa bilge mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl Güncellesek mi güncellemesek mi Görsele göre siz aptal mısınız yoksa bilge mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Bilgeyim hatta Master 0 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dün neysek bugunde oyum düne göre biraz bilgili akıllıyım aptal demiyelimde konuyu cek anlayan diyelim🤣🤣 0 0 Yorumla
klavis Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yaş kaç sizin bence beni direkt engelleyin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 99 seneye beraber 100. yaş günümü kutlarız Yorumla klavis +1 yıl 99 sene sonra biz yeni bir aşka yelken açarız Yorumla Soran +1 yıl Vaov bencede 🥳 Yorumla
cancancanmaço Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aptal değil oluyorum sanırım. Engellemem ama sikktirederim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim ailem bana açıklama yaptirmaya alıstirdi herseyde hesap sorarak 0 0 Yorumla
Cielos Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 31% +1 yıl Tartışmada direk tamam diyorum ama hiç engellemem 0 0 Yorumla
fanatikbucasporl35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl dün aptaldım bu gün ise bilge. 0 0 Yorumla
SanaNeDerGibi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Senin fikrini sevdim mantikli bir seçim 🌷🙏🏼 0 0 Yorumla
GelPcPcc Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Guruyum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bilgeyim hatta Master
Dün neysek bugunde oyum düne göre biraz bilgili akıllıyım aptal demiyelimde konuyu cek anlayan diyelim🤣🤣
Yaş kaç sizin
bence beni direkt engelleyin
99 seneye beraber 100. yaş günümü kutlarız
99 sene sonra biz yeni bir aşka yelken açarız
Vaov bencede 🥳
Aptal değil oluyorum sanırım. Engellemem ama sikktirederim.
Benim ailem bana açıklama yaptirmaya alıstirdi herseyde hesap sorarak
Tartışmada direk tamam diyorum ama hiç engellemem
Binlerce engellediğim var
dün aptaldım bu gün ise bilge.
Senin fikrini sevdim mantikli bir seçim 🌷🙏🏼
siz hangisisiniz engel atan mı
Görselde yokum ben
beni anlatıyor. aptaldım, bilge oldum.
ben tamam bile demeden engelliyorum
Aptal rolü bana yakışıyor
Bilge
Aptalım galiba