Beni şöyle görüyorlar demek ki ben öyleyim.
Daha sonra aslında öyle olmadığım için bunu ispat için uğraşıyorum.
Bunun sebebi nedir ve nasıl kurturlurum
Beni şöyle görüyorlar demek ki ben öyleyim.
Daha sonra aslında öyle olmadığım için bunu ispat için uğraşıyorum.
Bunun sebebi nedir ve nasıl kurturlurum
Zor bi durum. Kimseyi umursama. Nasılsan öyle davran. İlla ki farklı yorumlayan olacaktır. Kişi kendinden bilir her işi derler. Yani kendi zihni ile yorumlamaları öyle olduğun anlamına gelmiyor. Salla gitsin koy bi yerlerine bi tekme.😎
Nasılsan öyle davran dediniz ya. Ben kendimin nasıl olduğunu çözmeye çalışırken objektif olamiyorum.
Mesela yetersiz görüyorlar. Galiba yetersizim gibi gibi
Muhakkak. Kimse mükemmel değil.
Yetersiz hissettirilmek de değil aslında tam olarak. Yetersiz sıfatı orada metafor. Başarısız olur, saf/sal. ak olur. Acaba ben kendimi öyle görüyorum da insanlar da böyle görüyor mu diyorum.
İşte en önce sen kendini böyle görmekten vazgeç. İnsanlarda nasıl göründüğün senin kendini koyduğun yerle alakalı ve bu senin elinde olan bişey. Kendine daha olumlu yakıştırmalar yap iyi olduğun şeylerle gururlan ve şükret buna. Sen kendini bi el üstüne al önce ki aşağılara bakmasınlar. Güzel bi duruş belirle kendine büyük bi not ile her sabah uyandığında tekrar et onları kendine as bi yere el git tekrar et ki benimsesin sende dahil herkes. Msjını iyi ver yazar sensin hikayen senin elinde.
Çok teşekkür ederim. Ilginiz ve alakanız için. Bunu daha önce yapmıştım. Bir deftere yazdım bunları. Mutluyum. Başarılıyım. Kendimi seviyorum vs vs gibi.
Şu an okumaya ihtiyacım var sanırım.
Şimdi hemen aynaya bakarak söyledim. Daha iyi hissediyorum teşekkür ederim
Kendimi başkalarının gözüyle yargıliyorum?
Meadin teorisi geldi aklıma ben (I) beni/ bana (me). Bu durum herkeste var. İşte I durumu senin nasıl algıladığın me ise senin yaşadığın yani senin kendini başkasının gözünde nasıl gördüğün.
Cevap
5Cevap
Kanka bende yaptım zamanında bana bir şey kazandırmadı o yüzden bıraktım beni ben ilgilendiririm ben benden sorumluyum kendi hayatımın başrolü benim ben ne istersem o olur
Bunun sebebi nedir
Sebebi kendini beğenmemen özgüvensiz hissetmen
ailenin ya da çevrenin yaptığı aşırı gereksiz baskı yüzünden bırak insanlar ne derse desin onların demesiyle hiçbişi olmuyosun yine sen aynı sen olarak kalıyor onlara bakarsan harap olursun be
Şu daima aklında olsun, bu hayat sana verildi ve kimsenin ağzından çıkana bakma.
Hayat senin , mutlu olduğun şekilde yaşamaya bak.
Özgüvenin kırık seni, önce onu tamir et.
Aslında kendime güvenirim ama neden böyle bilmiyorum
Kendine güvenmekle özgüven aynı şey değildir
Biraz açabilir misiniz
Özgüveni yüksek birinin konuşmasıyla, özgüveni düşük birinin konuşması arasındaki fark. Özgüvenin yüksekliği, kişinin kendisini tanımasıyla; değerli ve yeterli görmesiyle doğrudan bağlantılıdır.
Duygusal kapalılık denebilir.
Müsaitsen mesaj kutum açık detaylı paylaşırım yazarsan
Başkaları için yasama
Nasıl görüyorlardır mesela seni?
Sn kendin nasil goruyorsn oyle ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?