155 boy 50-55 kiloda değişiyor. 23 yaşındayım.
Fiziken kendimi çok büyümüş ruhen çok küçük, hala çocuksu hissediyorum. Olgun olduğumu söylüyorlar ama ben içsel olarak öyle hissetmiyorum.
155 boy 50-55 kiloda değişiyor. 23 yaşındayım.
Fiziken kendimi çok büyümüş ruhen çok küçük, hala çocuksu hissediyorum. Olgun olduğumu söylüyorlar ama ben içsel olarak öyle hissetmiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
görünüşüne aldanıyorsundur.. olgunluk yaşanmışlıkla ilgilidir.. yaşla değil
Detayı okudunuz mu?
elbette okudum.. sen fiziken büyük görebilirsin. öylede hissetiğini düşününebilirsindr.. ancak yanımsama olur.. beynin öyle der ama içsel hissiyatın farklı de.. bu da karmaşaya neden olur..
bazende toplum ve çevre seni olgun davranmaya iter.
Nefret ediyorum toplumdan.
Evin hem en küçüğü hem en büyüğü sayılırım. Kimlik karmaşası yaşıyorum.
Yasitlarimin bir kısmına bakıyorum evlenmiş çocuk yapmış bir kısmına bakıyorum orada burada gününü gün ediyor.
Ben böyle daha sudan cıkmış alık balıklar gibi etrafıma bakınıyorum ben kimim diye.
bahsettiğim buydu.. öncelikle sen ne istiyorsun onu belirlemlisin.. topluma göre değil.. kendin ne istiyorsun ona karar vermelisin.. kritik bir yol ayrımıdır.. tamda bu noktadasın.. topluma göre ilerlersen.. toplumun senin için öngördüğü yaşama boyun eğmek zorunda kalırsın.. kendi yoluna gidersen.. topluma karşı kendini kabul ettirme mücadelesi ve savaşı bekliyor
Şu an ne evlenebilirim ne günümü gün edebilirim. Bilmiyorum. Bu gunler geçer elbet. Ama bu günler de geçer. Yanlış yazmadım. Bu karanlık günler geçer bir şekilde. Ama güzel yaşlarım da geçmiş olur.
Neyse şikayet yok
Duygusal düşünüyorum son zamanlarda çok.
gayet nomral duygusal bakman.. bunalmışsın.. tabiki geçecek bu zamanlar.. ama her zaman yaşaycak güzel yaşların olacaktır..
Bilmem derler ya 20li yaşlar güzeldir diye. 25i büyük 20yi küçük görüyorum ben. Ama 23 tam ortası. Çok güzel. Seviyorum bu günleri.
ilerde bu yaş aralığın daha farklı olacaktır.. hayat güzel.. imkanlar içinde güzel yaşamayı düşünmelisin..
Peki Teşekkür ederim
Galiba sen bensin. Boy kilo yaşa kadar aynı olup da böyle dusunen bir tek ben değilmişim.
Boy kilonun ne olduğu onemli degil aslında.
Sadece fizik olarak büyüdüğümü ama icsel olarak hala küçücük oldugumu hissediyorum.
İçimizdeki çocuğu öldürmemek lazım, bir gün gelecek zaten bu günleri yasayamayacagiz, tadını çıkartmak lazim
Aynen öyle
Sadece boy ve kilon mu çocuksu kalmış yoksa dış görünüşte mi öyle anlamadım.
Dış görünüşüm genç kız gibi. Minyon olsam da.
Ya da bilmiyorum ben kendimi irilesmis hissediyorum.
Ama icsel olarak hala küçücük hissediyorum
Eğer seni görebilirsem net bir cevap verebilirim. Tahminen pek sorun etme bunu aslında daha güzel geç yaslanman çocuksu olman kızlar genellikle kısa boyu sevmez ama erkekler tam tersi.
Mesele boyum kilom değil aslında. Hatta birilerinin neyi sevdiği hiç değil.
Ben yaşımla birlikte vücut hatlarimin ve kemiklerimin de büyümesini kastettim. Çocuksu incecik bir bedenim yok evet.
Ama yaşım büyüyor, vücudum oturmaya başlıyor ama ben bunların hızına ayak uyduramiyorum icsel olarak diyorum.
Ah o zaman normal bir şeydir atlatmaya çalış bilimsel ve piskolojik şeylerlede alakalıdır eğer çok abartılı olursa bak derim fakat pek bişey yok aniden olduğu için böyle ergenlik gibi düşün aniden gelir ve ayak uydurmak garip olur anı boy uzaması kas gelişimi vb. Seninkiyle alakasız ama anlamaya çalış.
Teşekkür ederim
Çöktün yani
Bu anlama gelicek bir cümle kullanmadım.
En iyisi degil mi :)