İyi geceler...
Ben her insanda olduğu kanaatindeyim. Malasef bazılarımız bunu böyle görememekte üstelik yüzüne karşı yaftalamakta. Oysa her insan içinde barındırır bu duyguyu.
Sizce de öyle mi?

İyi geceler...
Ben her insanda olduğu kanaatindeyim. Malasef bazılarımız bunu böyle görememekte üstelik yüzüne karşı yaftalamakta. Oysa her insan içinde barındırır bu duyguyu.
Sizce de öyle mi?

Alınganlık derken alınmak her insanda olur. Aksine alınılmasi gereken şeye alınmayan insanda bir anormallik vardır. Ama alinilmayacak şeylere karşı da şüpheci olup alınmak ve kompleks yapmak iyi değil tabi. O zaman da insanlarla aranda hep bir geçimsizlik olur.
#selamgençlik 🍀🍀
O kelimeyi duymak bile beni diken diken ediyor en sevmediğim ruh hâli; hâli hazırda sürekli alınmak, kafasında kurmak, darılmak, tartışma çıkartmak. Objektif ve mantık ağırlıklı olarak niyet tespiti yapılarak tavır / duruş alınması en doğrusu olacaktır. Bazı sinsi tiplerin de her türlü kötülüğü yaparken kendilerini temize çıkartma cümlesidir:"Sen çok alıngansın!!!" Yapma ya demek çok alınganım!!! Bu tarz tiplerle yüzleşme yapmak mümkün değildir, o kadar çok maskeleri vardır ki yüzleşecek bir yüz bulamazsınız bile.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀
Çok teşekkür ederim 🙏🙂
😊😊
Çok teşekkürler 🙏🙂
Bende yok şeyimde değil derler ya aynen o kafadayım xD alıngan olmak saçma çünkü herkes potansiyel düşmanın olabilir ve hepsine alındığını düşünsen kafayı yersin
Tabikide herkes de vardır. Herkesde farklı seviyededir bu. Ama bazı insanlar bunu fazlasıyla inkar ediyor maalesef.
Cevap
11Cevap
Evet öyle ama bazıları yürüyen alınganlık😂 bu da çok zorluyor karşı tarafı. Benim de dönem dönem böyle şeyler yaptığım oluyor
Tabiki her zaman vardır dışarı yansıtmasa bile içinden bu neden böyle dediki dersin
Çoğu insanda var. Ama öyle her şeye herkese alınma yok.
Bence her insanda yoktur, bazıları rahat ve umursamaz olabiliyor.
Alınganlık herkeste vardır. Fakat bazılarında hastalık derecesindedir. Kesinlikle tedavi edilmesi şarttır..
Her insan alıngandır. mevzu, alınma eşiği ne kadar yakındır ne kadar uzaktır değişir
Ya bazı insanlarda hiç yok sanki ya. Hani o kadar yok ki adamın yüzüne söylüyorsun patavatsız patavatsız gülüyor. Vardır ya yüzüne tükürsen Nisan yağmuru yağıyor şükür der, öyle işte.
Bence var herkesin bir zaafı vardır, hassas noktalari bile bile bisinin üzerine gitmek de alınmayı hızlandırır.
Vardir ama asiriya kactigi zaman goze batar.
her insanda vardır kimisi belli etmez kimisinde azdır ama bende çok fazla
Alınganlık her insanda bazılarımız her ne kadar da ben alıngam değilim asla dese alınganlıkta bi duygu sadece bazılar kabul etmez.
Aynen insanlar böyle kendi huylarını, duygularını kabul etmezler. Karşı taraf olduğu zaman söylerler
Evet vardır özellikle ben çok alıngan biriyimdir
hayır tabiki herkesde yok özellikle erkekte çekilmiyor
Her duygu her insanda vardır. Sadece bazı insanlar bazı duyguları daha çok ya da daha az kullanır.
Her insan alıngan olmaz
Ben en küçük seye bile aliniyorum insanlara belli etmeyi sevmem bu yuzden duygusuzmus gibi davranıyorum ama illa her insanda vardır diye düşünüyorum
alıngan değilim hiç olmadım tek
bilmediği konu hakkında benle ilgili yorum yapılırsa o ınsandan hoslanmam
alınganlık gay alametidir. Her şeye alınan adam özgüvensizdir
Yüzsüz ve gamsız değilse vardır
Azıcıkta olsa vardır diye düşünüyorum
Tabi ki insanız ama herkes belli etmez bunu.
Az da olsa herkes alingandir
Alinganlik benim soyismim
Az ya da çok her insanda vardır.
Vardır evet
hayır
Herkese alınmam değer verdiğim insanlara alınırım
Vardır
En guzel duygu
Yoktur
Yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?