İlginç yanıtlar gelmiş ama ankete yanlış eklemişsin, hiç kafaya döken yok. En çok dötüne döküp ordan alıp sürenler var 😅 Sen onu eline ve dötüne şeklinde değiştir 😅
İkisi de etkili canım ama en çok stres ve şampuan etkilidir Clear inanılmaz döken bir şampuan head shoulder da öyle bir keresinde kullandım elime avuç avuç saçlar geliyordu çok korkunçtu bıraktım bioblasa başladım en fazla 3 tel falan geliyor elime
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Saçıma dökerek
İlginç yanıtlar gelmiş ama ankete yanlış eklemişsin, hiç kafaya döken yok. En çok dötüne döküp ordan alıp sürenler var 😅 Sen onu eline ve dötüne şeklinde değiştir 😅
Şöyle ki popona dokuyor elinle ordan alip sacina yediriyorsun.
Elime ceviz büyüklüğünde döküyorum saçıma yediriyorum iki elimle
Ben biraz cevizi geçiyorum
Evet benimde 2 kere uyguladığım oluyor kopurmuyor şampuan hangi markayı kullaniosun
Clear men kullanıyorum bu sıralar
Sen?
Bioblas kepeğe karşı bazen de Argan yağlı olanını kullanıyorum dökmüyor hiç
Ya bende bir de kepek var artı saçımı, uzatmak gibi bir radikal karar aldım acayip zorluyor bakalım nolcak🤣
Bioblasin sarmaşık özlü olanı vardı ben kullandım şampuan bitti hala uzuyordu jsjsjs
Önerir misin onu peki
Tabiki öneririm ama marketlerde pek görmüyorum en son 2016 da falan almıştım
Ooo bayağı eskiymiş
İnternetten getirtebilirsin
Ya bir de bu aralar saçım da fazla dökülüyor acaba şampuandan mı mevsimsel mi bilemedim
İkisi de etkili canım ama en çok stres ve şampuan etkilidir Clear inanılmaz döken bir şampuan head shoulder da öyle bir keresinde kullandım elime avuç avuç saçlar geliyordu çok korkunçtu bıraktım bioblasa başladım en fazla 3 tel falan geliyor elime
Ben de ikisi de var muhtemelen stres+ şampuan faktörü. O zmn bioblası yazdım aklıma
Kesinlikle harika bir şampuan dene farkı göreceksin: )
Teşekkürler tavsiyen için :))
Rica ederim
saça dökmek ne ya bikere denedim hepsini yere dökmüşüm asdasdasdsa
Bende de aynısı oldu🤣
Elime dökerim..
gotume sokarim