Güncellemeler
+1 yıl
Bana gelenler ne yaparsa yapsın samimiyetlerini hissedemiyorum :((
Güncellemeler
+1 yıl
Küçükken şunu düşünerek büyüdüm hep:zaten hakkımda bazen kötü şeyler düşünecek zaten e düşündüğünü bilmiyorız. Niyetlerini bilmiyoruz hayat çok zor değil mi sizce de bişeyleri anlamak için gerçekten?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aynı ben yemin ediyorum seninle çok tanışmak istiyorum tanışabilir miyiz
Zamanın en kıymetli şey olduğunu anladıysan büyümüşsün demektir, doğru yoldasın.
insanlarla sohbet edip sonra aniden engellediğin için asıl sen karşındakilerin vaktini çalmış oluyosun
Bazıları var anlamıyor. bir de ben somut şeylere bağlı kalmayı seven mantıklı birisiym. Bu yüzden sohbet bile etmek İstemiyorum. resmen. rol yaptığım için belki de duruyorlar. Bir karşılık bekliyorum böyle normal sohbet etmek bana göre değil. Bir şey katmıyor bana insanlar hiçbir şey katmıyorlar hem de. Hepsi aynı. Geveleyip duruyorlar.
sohbet ederken yeni şeyler öğrenmeyi ve öğretmeyi ben de severim ama bu senin yaptığın başıma çok geldi. ben ayıp olmasın diye görüldü bile atmayım diye düşünürken hem de
Ben öğrenmek de istemiyorum resmen onunla konuştuğum için para vermesini istiyorum 😂😂öğrenecek yer mi yok
Peki sen insanların zamanı çalışıyor olmayasın? Birde bu yönden bakalım
Eskiden engelleyemediğim. Günlerde neyse diyerek alttan aldıgım ama ne engeli yapısı hak eden insanlarla konuşunca böyle oldum
Hapisi hak eden *
Ne ekersen onu biçersin, hak edene hakkını iyi vermek lazım ama haksızlık yapmadan
Bilmiyorum yaşadığımı doğru kişiye yaşatmak için fırsat yok
Tercih senin, herkes gibi hercihlerimiz ile yaşayıp görüyoruz işte doğru ya da yanlış sonucu bizi bağlıyor
Engellemekle uğraşacağına kimseyle konuşma etme al sana çözüm
Evet haklısın. Ama belki bir şey katarlar akıllısı vardır diye şansımı deniyorum. Yok aynı.
İnsanları anlamaya çalıştığını zannediyorum bence insanları anlamaya çalışma insanları anla anlayamıyorsanda muhattap olma özellikle kötü olduğunu hissediğin bir insanmı oldu düşünmeden bahsettiğin şeyi yapıp engelle
Evet anlamak için zaman ayırıyorum. Ama bir bakıyorum birden yine laga luga başlamiş almış basını gidiyor. Benim geride aklımda kalan onun beni rahatsız ettiği olay da uçup gidiyor bozmayayım diyorum. Ama aklıma takılan daha sonra bilinç altıma giriyor ve o kişiyle anlaşmak zorlaşıyor. Ne aceleleri var da hemen şakaya masaya geçiyorlar herkesle yaptıkları genel ve basit konuşmalara geçiyorlar anlamıyorum. Bazılarına hakaret etmeme rağmen gitmiyorlar. Mesela ben iltifatı sevmiyorum diyorum gidiyor 3 dk sonra yine iltifat ediyor. Laflarımı boşa çıkaran insanlarla onların zevkine göre sohbet etmenin ne anlamı olabilir ki?
Anlıyorum söylediklerinizi fakat sizin konuştuğunuz insanlar sizi tanıyor mu yoksa hiç tanımadığınız sosyal medyada tanıştığınız kişiler mi
Sosyal medyadan ya normal kendi arkadaşlarım için de engellemeyi düşündüğüm oldu ama
Bir türlü yapamadım. Olmadı garip bir şekilde. Onlara yapamıyorum. Yapsam da üzer zaten. Yani yeni tanıştıklarıma yapmak daha kolay. Bana yaranılmıyor. Gibi de hissediyorum. Çok konuşana niye çok konuşuyor az konuşana niye az konuşuyor diyorum. İnsanların dediği çoğu şeyi yanlış anlıyorum şakadan da anlamıyorum anlamak da istemiyorum zaten. beynimi dolduruyorlar boşu boşuna. Samimi olduklarını mı sanıyorlar anlamıyorum. En mantıklı tartışmaları yapsam da gitmesi için hakaret de etsem iş engelleyeceğim dediğim anda bile değişiyor. niyetini değiştirenler oluyor gerçek yüzünü çkkarıyor. Madem öyle birisi niye o zaman ortaya çıkıyor kişiliği? O zaman doğru yapmışım diyorum işte. o zamana kadar anlamadıysa birden engellendiğini görmek zorunda bu beni rahatlatır tek çözüm bu. ama sen bilirsin engelle hakkın diyen insanlardan söz etmiyorum zaten öyle diyen birisi bu raddeye kadar getiremez beni. Benim salınmaya ihtiyacım var. Bunu anlayan çok az cidden.
Kimse seninle zorla konuşmuyorki kimse seni zorla yazmaya çağırmıyor kimse zorla birilerinin yazdıklarını okutturmuyorki sana. Takıntı haline getirmemelisin insanların yaptıkları eylemleri gerçekten son zamanlarda muhtemelen canını sıkan şeyler olmuş ve en ufak bir şeyde bile insanlara karşı tavır alacak raddeye gelmiş görünüyorsun. Yanlış anlama beni bende samimiyetsizlik sebebiyle sosyal medyada neredeyse hiç kimseyle arkadaşlık etmiyorum ama seninkisi takıntı haline gelmiş o yüzden bu kadar sık insanlarla iletişimde olmamalısın bence
Hissettirmiyorlar ya da anlatamıyorlar işte ya da ben mi anlamıyorum bilmiyorum Ama rahatlatıyor ki çok fazla düşünmeme sebep olan yük veren insanlar çıkıyor karşıma sürekli gelecek planları yaparken buluyorum kendimi. Evet zorla konuşmuyorlar ama ilk başta da sormuyorlar konuşmak istiyor musun diye. Zaten ben konuşmama taraftarıyım ama bir farklılık bekledikçe basitliğe gömülüşünü izlediğim insanlara çok sinir oluyorum. ben de arkadaş edinmeye çalişiyorum normal olarak ama herkesin farklı ve özel olduğunu bildiğim halde onlar gibi insanların da çok olduğunu söylemek zorunda bırakıyorlar. Kendi değerlerini kendileri yok ediyor ki bana da engellemekten başka çare kalmıyor.
Gelecek planı yapmam da somut bir şeyler istememden kaynaklanıyor. Ama benim kendi isteğimle bile ortaya koyduğum şeyden bile ki bu nadirdir benim bir şey istemem hevesimi kırıyorlar. Neden çünkü isteğimin üzerine akılsızca heveslerini koyuyorlar. Ben diyorım Ankara onlar dyor gtum kara. Sohbet zaten etmek istemiyorum ama iş konuşması gibi oluyor genelde benim istediğim tür. Karşılıklı olmasını benim için bir çıkar olmasını istiyorum. Mert şekilde kendini ifade edemeyenlere sinir oluyorum kafamda koca bi karmaşa yapıyorlar. Cidden şunu anladım ki her insan konuşuyor. Ama konuştuklarını kanıtlamasını isteyecek enerji de kalmadı bende artık.
İnsanlar ben yalan söylüyorum değil mi bile dese ben inanıp güvenmediğimi kabul etmiyordum o güvenmediğimi varsaysa bile. Çünkü böyle kimsenin kimseye güvenmediği bir zamanda kendimi bulunmaz birisi sanıyodum öyle olarak. güvenilir kişi olarak değil güvenen kişi olarak. Ama içine girdim ki bu güven dünyasi çok berbat bir şeymiş artık kimseye güvenmediğimi kabul ediyorum. Ve elbette güvenmediğimi de belli bir eylemle belirtmek istemiştim.
Nasil huzurlu oluyosan oyle yap
nerde yaşıyorsun
eee
Neden
sordum
Söyleyemem tanıdık çok
ney
SÖYLEYEMEM TANIDIK ÇOK.
İnşallah bana denk gelmezsin
Niye
Kötüsün çünkü
Gerçi yaşında kurtarmıyor
Kötü müyüm takıntılıyım sadece zararsız takıntı benimki ne takıntılı insanlar var zarar veriyorlar insanlara
Takıntın bir başkasına sirayet ettiğinde zararsız olmaktan çıkar. Engellemeye kıyamayacağın o insanı aradığın yolda karşına çıkan insanların üzerine basıp geçmen kötülükten başka bir şey değildir.
Boş zamanında atom mu parçalıyorsun?
Yoo
Ne bu zaman çalma muhabbeti o zaman?
Değerli birisi olmayabilirim işsizin teki de olabilirm. ama fazla naziğim yanlış anlaşılıyorum itmem gerekirken çekiyorum insanları.
Bazı insanlar antipatiktir. Bazıları çekici
bu ne momo mu
Onun trendi geçti bu başka
momo nun trendi gecti nasil dersin 😡😡
Momo kapıma gelmiş
sıkıntı
demin 3-4 kişi engelledim çünkü engellemeden uyuyamıyorum.