Eğer 18 yaşında evlenseydim ve aynı yıl içinde hamile kalıp çocuk dogursaydim şu an da çocuğum kaç yaşında olurdu hadi matematik profesörleri bilebilecek mi
Eğer liseden mezun olduğum sene 2009 ve 2010 da üniversite kazandım ve 2015 yılında bir yıl uzatarak bitirdim. Sizce ilk sene kazanıp, okul uzatmadan bitirseydim kaç yıldır mezun olmuş olurdum.
Eğer üniversiteden mezun olur olmaz atansaydim şu an kaç yıldır çalışır olurdum hadi size matematik soruları
O kadar çok mutsuzum ki yasitlarim herşeye sahipken benim elim avucum bomboş 😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama 30 yaşına gelip evlenmeye kız/erkek evde kalmıştır geç kalmıştır hayata
boş ver öleceksin zaten
Evet hayat bana o koşulları vermdedi
Teyze sen halen 18 yaşında değilsin memelerin göbeğe kadar sarkmış
Herkes senin gibi şanslı değil mal mülk sahibi olsun evlensin hayat sana güzel
Teyze sen fakirsin baya
Gel evlen benimle zengin olayım
Teyze karşında Fransız murebbiyeleri tarafından yetiştirilmiş nezih İstanbul beyefendisi var. Bu mümkün değil
tamam sen bilirsin
27 yaştan sonra seni yasitlarin almaz. 55 yaş üstü koca gez. Menepoza girmeye ramak var belkide girmissindir
Peki yazma artık
Tamam teyzecigim. KS erkekleri teyzeme sahip çıkın
İstanbul beyefendisine bak kenar mahalle insanı gibi edepsizce konuşuyor
18 yaşında evlenmemiş olmanın hiç mi bi katkısı olmadı?
Merak etme ben çok çalıştığım halde böyle düşünüyorum.
Ölüm var gerisi boş
@Vehebeyy Gelip bizi bulmuyor işte o yüzden mücadele etmeye devam ediyoruz..
Mücadele et tabiki ama evlenmek başarı değil evlenenlerin kaç tanesi mutlu
@Vehebeyy Ben daha bir ilişki bile yaşamadım ne evlenmesi hayatı kovalamaktan kendimi kaybetmek üzereyim. Beni en çok sıkan konu bu kadar mücadele verip bu ekonomik şartlarla mücadele etmek zorunda kalmam.
Bir de bakmışsın ölüm kapıyı çalmış:( ölüm olduğu yerde her şey boş geliyor bana
@Vehebeyy Ya aman ölüp gideceğiz zaten mücadele etmekte anlamsız ama işte hepimiz iyi bir gelecek umuduyla iyi şeyler olmasını bekliyoruz. Mesela ben beni çok seven bir sevgilim olsun hiç ekonomik problemim olmasın isterdim. Hayallerimizi, geleceğimizi çaldılar koltuk sevdasına bizleri harcadılar resmen.
Evlenenler de mutlu değil anın tadını çıkar nasılsa öleceksin hepsi boş
Ve tüm bunlardan bize ne 😄