Kafamda sürekli birileri konuşuyormuş gibi hissediyorum. Tek bir ses olsa tamam diyeceğim de bütün akrabalarım bir araya toplanıp boş muhabbet yapıyormuş gibi bir gürültü var sanki. Nasıl susturabilirim bunları, acil yardım istiyorum 🫥

Kafamda sürekli birileri konuşuyormuş gibi hissediyorum. Tek bir ses olsa tamam diyeceğim de bütün akrabalarım bir araya toplanıp boş muhabbet yapıyormuş gibi bir gürültü var sanki. Nasıl susturabilirim bunları, acil yardım istiyorum 🫥

Siz bir yapmışsınız ve bu çevren tarafindan biliniyor ya da sen bilindiğini saniyorsun. bu da seni hali ile baya üzüntüye sokmuş gibi. her tanıdığın yakinin ya da arkadaşların bunu konuşuyor gibi hakkinda dedi kodu yapıldığını sanıyorsun. bilinç alti na attığın unutmak istediğin sorunlarin var. fakat bu öyle basit bir sorun değil gibi ya da sen tam tersi bunu büyütüyorsun. Bence kafandaki seni rahatsiz eden sorunu paylaş. burada seni kimse tanımıyor rahatlarsin ve bellimi olur belki bir arkadaş ta ayni sorunu yaşamış ve atlatmıştır, sana yardımı dokunabilir...
(Baslik şu siz bir hata yapmışsınız)
Kafanı meşgul eden şeyler yaşadığın sorunlarsa eğer o sorunları ortadan kaldırmak şart. Sorunlar, sorun olmaktan çıkmadıkça kafandaki sesler de susmaz.
Cevap
14Cevap
Daha az düşünerek ve başka konularla ilgilenerek. mesela hobi gibi
Obsesif komplikasyonlar. Doktora gitmelisin. Sallamayıp geciktirirsen, bir sonraki levelde yolcu uçaklarını taşlayabilirsin. Raporu da verirler eline, gezersin ortalıkta. Şimdilik en basitinden parasetamol içerikli bir kas gevşetici, rahat uyu. Sabah direkt, psikyatri.
Tıbbi dayanağı yoktur, zararsız öneri. Ben de 10 yıl kadar önce duymuştum, bu çözüm işe yaramıştı.
Kafandaki sesleri susturman imkansız ama onlarla yüzleşirsen eğer susmaya başladıklarını fark edeceksin
Tek tek seslerin ne söylediğini dinleyip susmadı gerektiğine karar vermelisin. Zamanla alışırsın ve bir bakmışsın kafanda tek senin sesin
Bende de oluyor. Hatta bir kaç kere o seslere dalıp uyumayı unuttuğum olmuştu.
O an müzik dinleyebilirsin , başka şeylerle uğraşabilirsin.
Kız kafamın içinde ses var diyo sen müzik dinle diyosun. Dinleme bunu çıldırmış heralde
Ama kafasındaki sesler saçma sapan , kötü seylerdir ondan 😂başka rahatlatıcı müzik dinlesin diye dedim shjsakja
Ben de öyle hissediyorum OKB belirtileri yaşıyorsun sanırım
Meditasyon yardımcı olabilir.
Psikiyatriye de görünebilirsin çok rahatsız ediyorsa.
Nefes alışveriş sesine odak ver.
Farkında değilsin ama ben biliyorum bunu cinler yapıyor Emin olabilirsiniz aynı şeyi bende yaşıyorum
@Deryaghhh çok ağır baş ağrın var mı Cinler oynamayı sever insanlarla bunu meslek olarak görürler ve musallat olurlar veya mesela şu an kafamın içinde farklı farklı sesler duyuyorum ve inan kulağımla duyuyorum ve Cinler olduğunu biliyorum Eğer cinlerse İnan ne rehabilitasyon fayda verir ne meditasyon anca sağlam hocaya gözükmen gerekir bu zamanda öyle bir hocayı bulmak zor herkes para tuzağında yani kafandan gelen sesler senin sesler değil ve cinlerle ve şeytanlarla konuşabiliyor um ve insanlar hakkında yalan yanlış bilgiler veriyorlar işine gelince doğru söylerler ama
@Deryaghhh her zaman hücum etmiyor cinler aynısı bugün bana oldu başım çok ağrıdı çıldırcak gibi oldum ve sonra bir anda geçti yani plan ve projeli hareket ediyorlar onlarda dinleniyor insanlar gibi
Yapmak istedikleri insanı yıpratmak hayat dan soğutmak ümitsizliğe düşürmek günaha sokmak ve İntihara sevketmek hepsi onların planı
@Deryaghhh tam olarak Cin musallatının sonucu olur Depresyon 😉
@Deryaghhh 30 yıldır yaşıyorum depresyonun En Temel sebebi ise Gündelik kaygılar hayat hırsı kaybetme korkusu vb bunlarda İman zayıflığını gösteriyor ve cinlerde zayıflayan Kalb ve beyni vesveselerle hiçten gelen seslerle yönetiyor sen kendi düşüncen sanırsın ama onlar çoktan kontrolü kurmuştur sadece direksiyon gibi sağa sola döndürüyorlar.
@Deryaghhh Fazla umursamayın duymamaya çalışın zamanla kesilir sesler Kendinizi hep moralinizi yüksek tutun İbadet yapıyormusunuz Yapmıyorsanız yapın Allaha teslim olun gerçek huzur var birde kesinliikle bu sıkıntının kalkacağı anlamına gelmiyor İmtihan düünyasın da yaşıyoruz önemli olan sabır ve teslimiyet göstermek
Yine kimle konuşuyorsun
nasıl işte
Susun diyerek
o sesin nedenini bularak
Sen susarsın o susmaz emin ol fkfşfmmg
Al benden de o kadar oof
Müzik dinleyerek son ses en iyi kaçış yolu
Baska şeylerle ilgilen
Ne konuşuyorlar mesela senle ilgili
Düşüncelerinle savaşmayarak
Tansiyonunu bir ölç. Ondan olabilir
Susmaz o 😬😅
Şarkı söyle ve dans et 💃
Susmuyor maalesef düşündükce daha çok üretiyor (((
İç biraz 🤪
Ağzını bantla
susturamazsın
sen trol sorunca bnde ciddi cevap veriyim dedim zndbssvavabsbsh
ama okurken gülmüştüm./
o zaman bence çok yorulmuşsun relaksinnn pls biraz rahatla yüksek sesten uzak tut ve zihnini dinlendir biraz. Yine geçmezse acilen bi doktora gözük ☹️
Susmaz o
Bir şeylerle oyalan
Büyüyerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?