Kişilik & Karakter Kafanızdaki sesleri nasıl susturuyorsunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Susun artık diye bağırmak istiyorum bazen avazım çıktığı kadar. Güncellemeler1 yıl Hızlı hızlı yürüsem hatta koşsam, geride kalır mı kafamdaki sesler? Kafanızdaki sesleri nasıl susturuyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Benim kafamda sesler yoktur 0 0 Yorumla
demirrd Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kuran dinle youtubedan. Taha suresi benim favorim. 1 0 Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl İnsanları susturma bırak konuşsunlar. Sen sus uzaklaş ve duyma 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kafamdaki sesler, bana ait olan sesler. Soru ise onlardan nasıl uzaklaşacağım? Yorumla Aylinkural 1 yıl Sana ait değil Yorumla
hicdeyingecin Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 711 cevap paylaştı. İstediğiniz kadar afkurun sizi dinlemicem diyorum onlar da trip atıp susuyo 😅😅😅 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Susturamadım. Artık sesler birbirleriyle konuşuyorlar, ben sadece dinliyorum. 0 0 Yorumla
Jfkzjddökjfjd Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Uyumak ve müzik dinlemek uyuyunca zaten bağını koparıyorsun müzik dinleyincede kafanı meşgul ediyorsun 🙃 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kulaklığı takıp yüksek ses müzik dinleyerek 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Denensin bakalım Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl ştt diyorum susuyorlar direksiyon ben de 😃 0 0 Yorumla
cahilimcahil Takip Et Xper 1 Yaş: 22 , eic 93% 1 yıl Selamün aleyküm. İzzet Güllü izleyerek 0 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Kavga ediyorlar kendi aralarında ben karismiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Benim kafamda sesler yoktur
Kuran dinle youtubedan. Taha suresi benim favorim.
İnsanları susturma bırak konuşsunlar. Sen sus uzaklaş ve duyma
Kafamdaki sesler, bana ait olan sesler. Soru ise onlardan nasıl uzaklaşacağım?
Sana ait değil
İstediğiniz kadar afkurun sizi dinlemicem diyorum onlar da trip atıp susuyo 😅😅😅
Susturamadım. Artık sesler birbirleriyle konuşuyorlar, ben sadece dinliyorum.
Uyumak ve müzik dinlemek uyuyunca zaten bağını koparıyorsun müzik dinleyincede kafanı meşgul ediyorsun 🙃
Kulaklığı takıp yüksek ses müzik dinleyerek
Denensin bakalım
ştt diyorum susuyorlar direksiyon ben de 😃
Selamün aleyküm. İzzet Güllü izleyerek
Uyuyarak, müzik dinleyerek
Geçmiş olsun sürekli düsunuyormusun
Susturmaya çalışmıyorum
Kavga ediyorlar kendi aralarında ben karismiyorum
Gece susmasını bilse
Rüşvet vererek
Susmuyorlar