İyi, kötü, yorucu, sıkıcı, sevimli, sempatik, eh işte.. İşte idare ediyoruz vs vs.. Genel bakış açınızı en iyi bildiğiniz dilden açıklar mısınız?:-) :-)
Her şeye rağmen hayat devam ediyor. İlk önce bunun bilincindeyim. Sonrasında 5te5 kuralı var. Gelecek 5 yıl içinde önemli olmayacak bir şey için 5 dakikadan fazla üzülme. Bu benim yaşam felsefem. Bir diğeri ise geçmiş tozdur, üfle gitsin. Sonuçta dünyaya bir kere geliyorum. Bu dünya imtihan dünyası evet. Ancak pozitif olmak ve hep ileriye gitmek gerekir. Ümitsizliğe kapılmak haramdır çünkü. 😊
Kesinlikle öyle. Seni bu konuda takdir ediyorum. Hem azimlisin hem pozitif hemde herşeyi olduğu gibi kabul edebiliyorsun. Ve bunu gerçekten yapıyorsun. Bu da beni seni tanıdığım için mutlu ediyor:-)
Ne olup ne olmadığını bilemediğimiz için yok yere gelecek kaygısı gereksiz
Geçmişin geçmiş olduğu, hesabın alınacağı için takıntı gereksiz
Kaygı, şüphe, kıskançlık, korku, özgüvensiz gibi manevi sorunlar çözümlü olduğu
İki paralık dünya için kıskançlık, haset nefret gibi duyguların seni yönetmesine izin vermezsen zaten mutlu olman kolay
Sevdiğin şeylerin peşinden gitmek gerek sadece
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Hayat tam anlamıyla bir KISIR DÖNGÜ... bir gün mutlusun ertesi gün sebepsiz yere mutsuz.. bir gün o kadar umutsuzluğa düşüyorsun ki tamam diyorsun bundan sonra hiçbir şey güzel olmayacak. Sana bir olay oluyor biri çıkıyor karşına hayatını değiştiriyor. Tam her şey yolunda derken sonra her şey oluyor yine boka sarıyor... bu kısır döngü ömür boyu devam ediyor
hayata bakış açım bipolar hastası gibi işte. Dibe dalıyorum en dibe kendimi o çukura atmak için çabalıyorum. Gerçekleri görüyorum inanmıyorum. Kendime çılgınca psikolojik eziyetler çektiriyorum (psikiyatristim de böyle diyor.) Olmadık dertler ve travmalar yaratıyorum. Acayip ve ilginç şeylerle uğraşıyorum.
O hissiyatın farkına vardım bir kaç tecrübeli görüş, fikir sayesinde 😂hayat ile mücadele etmeyi, pes etmemeyi arada engel çıksada eskisi gibi pes etmiyoruz bu halimizede şükür hocam olur olur zaman ile inşallah :)