Arkadaşlar bakıyorum. bakıyorum bütün kızlar güzel hayır yani aşırı güzeller gerçekten...
Ben onlar kadar güzel degilim diye cidden morelim bozuldu sizce efekt ya da makyaj o kadar degistirebilirmi insani yoksa gercekten guzeller mi
Arkadaşlar bakıyorum. bakıyorum bütün kızlar güzel hayır yani aşırı güzeller gerçekten...
Ben onlar kadar güzel degilim diye cidden morelim bozuldu sizce efekt ya da makyaj o kadar degistirebilirmi insani yoksa gercekten guzeller mi
Çoğu makyaj güzeli. Makyajsız hepsi g*tüme benziyor. Hatta gö*üm daha güzel. Ayrıca oradakilerin çoğu fenomen olma çabasında reel hayatta bir başarısı olmayan tek derdi birkaç takipçi kasıp ya fenomen olma ya para kazanma çabası boş gezenin boş kalfası insanlar.
Ben kendimi başkalarıyla kıyaslamayı bırakalı çok oldu, dünyaya bir defa geliyoruz tek dert bu mu sanki? Herkesin kendine ait style ve güzelliği var, kimseye özenme, kendin olmaya çalış, ha o dediklerin de hepsi estetik, filtre güzelleri ♥️
Yaa çok teşekkür ederim bu yanıtın için bende insanlarla kendimi kıyaslamak istemiyorum ama o kadar güzelllerki yani bi ben mi böyleyim diye düşündüm bir an soruyum dedim
Cevap
16Cevap
Guzeller gercekten yoksa orada olmazlar senin de bir güzelliğin vardir ya kalbin ya merhamet ya guzel yemek yaparsin boş ver
Kızların hepsi güzeldir çirkin kız yoktur : )
Evet bi çok şey var en kötü ordan kazandıkları para ile çoğu estetik dolgu gibi işlemler yapiyor
Hepsi orsp kafa olmadıktan sonra güzellik neye yarar
Aslında sır basit açıp saçılırsan sende tiktoer olursun
Aynen ya benim de izleyince moralim bozuluyor 🥹
Evet acaba filtre makyajdan dolayimi yoksa asiri guzelllermi
Evet ya hepsi uzun napalim Allah vergisi benimki fkckkckf
İndirmeseydin kardeşim
bedenini degil aklını önemse
Hemen tiktok indiriyorum mk
Bana göre her insan güzeldir senin bakış açindir o
Aman üzülme be güzel olsalar ne olacak
estetik oluyorlar
Ama baya güzeller fizikleri falan oha yani