İsteseniz de kurtulamadığınız..

"Ne kadar gizlesen de aşkını.. Sözlerinden belli.. Sen sevdalısın..! "
İsteseniz de kurtulamadığınız..

"Ne kadar gizlesen de aşkını.. Sözlerinden belli.. Sen sevdalısın..! "
Çocukluğumuza dair, gençliğimize dair, geçmişe dair kimi yaptığımız, kimi de yapmadığımız için hissettiğimiz hayıflanmalar peşimizi bırakmaz. Ama beni ben yapan da acısıyla tatlısıyla yaşadığım herşeydir. Sadece güler geçerim ve pişmanlık duymam. Çünkü o zaman doğru olduğuna inandığım neyse onu yapmışımdır.
Var kendimden kaçmak... diğer bütün kaçış türlerinden çok daha çetrefilli, çok daha maharet isteyen ve ilginçtir ki, çok daha popüler bir şeydir. işler karmaşıklaştıkça insanların onlardan uzak durduğu görülse de su gibi bir istisnadır kendinden kaçmak, soğudukça çoğalır su gibi. kaçtıkça kaçasınız gelir yani. kendinizle aranızı açtıkça açasınız gelir. en başlarda neyden kaçtığınızı bile bilmezsiniz. en az bildiğiniz şeydir zaten kendiniz. ve hayal kurarsınız. her şeyin tıkırında sürüp gittiği, çirkinlerin yaşamadığı, insanların yaşlanmadığı, sol omuzlardaki meleklerin var olmadığı mutlu dünyaların hayalini kurarsınız. her aynaya bakışınızda görüntüyle kendiniz arasındaki o mesafeyi doldurur bu hayaller. aynaların bir işe yaramaması da bundandır işte. yorgunluk...
kendinden kaçmazsın acıdan kaçarsın.. acıya sebep olan her şeyden kaçarsın aslında bazen.. en çok seni sevmemiş olan sevdiğinden kaçarsın.. en çok seni anlamayan dünyadan kaçarsın.. kendimi anlatamadım, kendimi sevdiremedim diye kendini kandıramayacak kadar yorulduğunda artık, bir tek kendini alırsın yanına.. geçmez acı, acı geçmeyecek anlarsın.. kendinden kaçarsın ama bir tek kendin varsındır yanında yine... en çok kaçtığın hep içindedir.. kimse, neyse...
Sabah sabah git rakı iç diyorsun.. 😄
Bu sıcakta.. Öl diyorsun o zaman.. 😄
Bi'bot seçimi olmuş.. 😄
Hahaha.. 😄😄
Tamam ben çıkıyorum..
insan bir tek kendisinden kaçamaz o yüzden herkesten kaçarsın ama kendinden kaçamazsın çabalama boşuna
Çok bilmiş..
bilirim ben 😌
mersi tiryakiş 😌
Tiryakiş.. 😅😅
Rica ederim Melahat.. 😄
😬😬
şu an kafam o kadar rahat ki. Ne birisini seviyorum, ne üzüntüm var, ne başka bir şey. Kendime reset atıp, yeni bir sayfa açtım. Zamanla güzelleşeceğine inanıyorum bu sayfaların.
Cevap
17Cevap
Evet kaçtıkça beni kovalayan duygularım vardı. Artık o duyguları görmezden geliyorum ve susturuyorum.
Yalnızlık duygusu
Duygularımdan kaçmıyorum ki kovalasınlar 😃 Hatta o kadar yoğun duygular yaşıyorum ki top tüfek yardır Allah geliyorlar. Ben hepsine aduket çekiyorum dwşeömçşsd
Yani galiba var, sevmek. İhanete uğradığım için zamanında hayatıma birini alma konusunda fazla seçiciyim, hoşlansam da yinede acaba aynısı başıma gelir mi diye güvenemiyorum ama bir yandan da kalbine söz geçiremiyor insan. Neyseki son zamanlarda kalbim söz dinlemeye başladı yalnızlığa alıştı galiba artık.
İnsan kendinden kaçamadıktan sonra her duygusunu her düşüncesini kendine yük eder gittiği yere.
Gitmek çözüm mü bilemedim
Omuzlarının arasındaki değişmeyen kafanı nereye taşırsan, duygular orada...
maalesef..
İçimi dışıma vurma duygusu var ama bu içgüdü mu duygu mu bilemedim. Kovalıyor beni evet kactikca. Diyorki tutma tutma 😂 git ve goster ona gününü asi pislik!
Kaçtıkca tutulduklarim var
Duygularımın esiri olmadım hiçbirşeyin esiri olmadığım gibi bu sebepten kaçmaya da lüzum görmem ben aslanım cesaret benim can evimdir!
Var bazılarına olan nefretimden arınmak affetmek, helalleşmek istiyorum ama öfkem, kinim peşimi bırakmıyor... yapamıyorum
Gittiğin yere düşüncelerini götürdüğün sürece kaçmış sayılmazsın..
Kaçan kovalanır demiş atalarımız. O yüzden artık kaçmıyorum. Onlarla yaşamayı öğreniyorum.
Duygularımdan kaçan bir insan değilim. Kaçmak çare değil hiçbir zaman.
Onu sevmek...
Bile bile yakalanıyorum her seferinde.
oluyor ama ardımda kalması adına kendimçe hazırlamaya çalışırım
Hiç kaçmadım kaçmam da kalır savasirim kabullenirim korkaklar kaçar 😊
Bazen istemsizce gözlerim yaşarır... Aşırı duygusal olmak zor...
Bir şeyden kaçarsan o şeyin içine o kadar batıyorsun
Yok ben kaçtıkça hepsi b.. varmış gibi benimle😂
Bir ukte olarak içimde hep taşıyacağım şeyler var. Ancak ne kaçıyor, ne de kovalıyorum. Onlar orada öylece kalacaklar...
Var serseri erkeklerden hoşlanmamam gerektiği halde bu sevdadan vazgeçemiyor oluşum 😀
Var bir deli var başımda hiç sorma tiksiniyorum yilanlar
evet ama yine bir şekilde düşüncelerimi etkilemeyi başarıyor
Bende kaçmak istiyorum Evet kaçalım. 😅😅😅
Vardı. Artık yüzleşmeye çalışıyorum.
Evet, ama alıştım galiba 🤣🤣
Kurtuldum özgür bir kuşum artik🙂
Duygularımdan kaçmıyorum.
Kaçtığım var ama kovalamıyor
Kafaya nasıl reset atıyoruz 😀
Yok cok şükür
kene gibi yapıştı duygularim maalesef
Hayır yok
İstediğin kadar kaç yuzlesmeden bırakmaz peşini
Var ama onu yeneceğim
Cinsel arzular
evet istesekde duygular bırakmaz
Keşke bnmde derdim aşk olsaydı 🥀
Duygu yok lanet başka şeyler var
Var..
Özlem, kıskançlık
Hiç bir şey başaramadım , basaramayacagim hissi.
Evet. Hüzün
üzgün olmaktan
Var ya
Aşk..
Kacma ustune git.
Azginlik
Özlem.
Hayır yok
Galiba evet
Kin nefret
Ben meleğim
Var eskisi