Kişilik & Karakter Siz de kaybetmeyi sevmeyenlerden misiniz? MATRAXCA Takip Et Guru Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Yoksa siz de benim gibi benim olan bende kalır mı diyorsunuz?😄😄Benim olan bende kalmalı diyorum. Siz de kaybetmeyi sevmeyenlerden misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u lotus-patra Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kabettiklerim de hayır ararım.O yüzden sevmiyorum diyemem. 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Hayırlısı olsun o zaman degil mi?🙂 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Yerine ve ne olduğuna göre değişir bu 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Ne olması lazim senin için mesela🙂 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kaybetmek? Neyi kaybettiğime göre değişir. 1 3 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Güzel bir yaklaşım görsel espiri amaçlı😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Görselle alakalı bir şey mi dedim :D Yorumla MATRAXCA +1 yıl Bilemem öyle algılayan çok ben uyandırayim dedim😂😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Kaybetmeyi sevmiyorum 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Kimse sevmez kardeşim bence de🙂
_Vefa_ Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kaybetmeyi hırs yapam bir kişi değilim ama elimde kalması için şartları zorlarım. Ama ben bırakırsam kaybolur net😅 1 4 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Evet bunu farkedebiliyorum.😄 Yorumla _Vefa_ +1 yıl 😅😅 imalı cümleler kurma yahu Yorumla MATRAXCA +1 yıl Ne ima edeceğim yahu seni tanıyorum uzun zamandir😂 Yorumla _Vefa_ +1 yıl Peki madem Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kaybetmeyi sevmiyorum 😃 zor aldım ben o kiloları.. vermem daha. Minicik kalıyorum yoksa 1 6 Yorumla MATRAXCA +1 yıl 😆😆 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Bir zamanlar pastam vardi benim ya🤣🤣😅 Yorumla Manquer +1 yıl İdeal kiloya zor ulaştım ben. İyiyim şimdi ✌🏻 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Kaç oldun hatırlamıyormusun seninle nasil tanıştık 😂😂 Yorumla Manquer +1 yıl 55 şimdi , bunun altına düşmüştüm Yorumla MATRAXCA +1 yıl o zaman iyi korumalisin kilonu daha faxla cikma ve düşme ideal🙂 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Eğer birseyi istersem sonuna kadar savaşır alırım örnekleri belli zaten söylemeye gerek yok 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Bende de o savaşçı ruh var savaşmazsan baştan kaybedersin. Saygılar üstadim. Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Benim olan ben de kalsın da arada sıçmak da lazım her şey tutulmaz sjsjs 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl O zaman devam😂😂 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Mario, her zaman kazanır 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl 😂😂 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ben hiç bir şeyden kolay kolay vazgeçmem.. 1 6 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Inan bende vazgeçmiyorum😄 Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Bende öyleyim kafama koyduğumu yaparım Yorumla MATRAXCA +1 yıl Mücadeleci ruhumdan hic pişmanlık duymuyorum Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Kesinlikle Yorumla MATRAXCA +1 yıl Mucedeleci olmak çoğu zaman insana istediğini kazandirir Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Aynen öyle Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ben vazgeçmeyi sevenlerdenim 1 3 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Himm ben kolay kolay vezgeçmeyenlerdenim ama kilolarimdan değil zaten yok onlar😅🤣 Yorumla -Felaketce- +1 yıl 😀 farkediliyor Yorumla MATRAXCA +1 yıl Hahaha o kadar yani ilginç😂 Yorumla
aslıı_7 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl kaybetmeyi kim sever ki 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Kimse istemez ama zorunda kalıyor bazen insanlar birlerinin etkileri ile istemeslerde Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Görsel çok güzel😂 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Evet biraz espiri katarak sormak istedim sorumu🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kabettiklerim de hayır ararım.
O yüzden sevmiyorum diyemem.
Hayırlısı olsun o zaman degil mi?🙂
Yerine ve ne olduğuna göre değişir bu
Ne olması lazim senin için mesela🙂
Kaybetmek? Neyi kaybettiğime göre değişir.
Güzel bir yaklaşım görsel espiri amaçlı😂
Görselle alakalı bir şey mi dedim :D
Bilemem öyle algılayan çok ben uyandırayim dedim😂😂
Kaybetmeyi sevmiyorum
Kimse sevmez kardeşim bence de🙂
Kaybetmeyi hırs yapam bir kişi değilim ama elimde kalması için şartları zorlarım. Ama ben bırakırsam kaybolur net😅
Evet bunu farkedebiliyorum.😄
😅😅 imalı cümleler kurma yahu
Ne ima edeceğim yahu seni tanıyorum uzun zamandir😂
Peki madem
Kaybetmeyi sevmiyorum 😃 zor aldım ben o kiloları.. vermem daha. Minicik kalıyorum yoksa
😆😆
Bir zamanlar pastam vardi benim ya🤣🤣😅
İdeal kiloya zor ulaştım ben. İyiyim şimdi ✌🏻
Kaç oldun hatırlamıyormusun seninle nasil tanıştık 😂😂
55 şimdi , bunun altına düşmüştüm
o zaman iyi korumalisin kilonu daha faxla cikma ve düşme ideal🙂
Eğer birseyi istersem sonuna kadar savaşır alırım örnekleri belli zaten söylemeye gerek yok
Bende de o savaşçı ruh var savaşmazsan baştan kaybedersin. Saygılar üstadim.
Benim olan ben de kalsın da arada sıçmak da lazım her şey tutulmaz sjsjs
O zaman devam😂😂
Mario, her zaman kazanır
😂😂
Ben hiç bir şeyden kolay kolay vazgeçmem..
Inan bende vazgeçmiyorum😄
Bende öyleyim kafama koyduğumu yaparım
Mücadeleci ruhumdan hic pişmanlık duymuyorum
Kesinlikle
Mucedeleci olmak çoğu zaman insana istediğini kazandirir
Aynen öyle
Ben vazgeçmeyi sevenlerdenim
Himm ben kolay kolay vezgeçmeyenlerdenim ama kilolarimdan değil zaten yok onlar😅🤣
😀 farkediliyor
Hahaha o kadar yani ilginç😂
kaybetmeyi kim sever ki
Kimse istemez ama zorunda kalıyor bazen insanlar birlerinin etkileri ile istemeslerde
Görsel çok güzel😂
Evet biraz espiri katarak sormak istedim sorumu🙂
Aynen
Kaybetmek hobim benim