Kişilik & Karakter İnsanları dinlemeden yargılamak ne kadar da kolay değil mi? theWalk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her şeyi sadece kendimizce yorumlar ve onu kesin doğru kabul ederiz... Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl Upppp İnsanları dinlemeden yargılamak ne kadar da kolay değil mi? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
melek343 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İnsanları dinlemeden yargılamak ne kadar da kolay değil mi?Haklısın maalesef genel kitle böyle 1 5 Yorumla theWalk +1 yıl Ne yazık ki her gecen gün daha da beter oluyor Yorumla melek343 +1 yıl Öyle cidden ben bu durumdan kendi adıma çok sıkıldım. Çünkü insanlara gösterdiğim davranışın binde birini bile göremiyorum. Yorumla theWalk +1 yıl Al benden de o kadar. Artık insan bile istemiyorum bir çok zaman hayatımda Yorumla melek343 +1 yıl Bende de öyle oluyor ama enayiyim her halde insanları dinliyorum saygı duyuyorum ama aynı şeyi maalesef göremiyorum. Ne diyelim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın Yorumla theWalk +1 yıl Enayilik değil deyip duruyordum da ben de artık ne diyeceğimi bilmiyorum. Amin Yorumla
serzenissss Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İnsanların ne dusundugu neden onemli olsun ki 0 5 Yorumla theWalk +1 yıl Bir insana değer verip iletişime isen, onun da senin hakkında düşünceleri seni üzebilir Yorumla serzenissss +1 yıl Ha demekki verdigin deger fazlaymis bunu anlarsin duygusal yaklasmiyorum ben Yorumla theWalk +1 yıl Yani uzaklaşırsın ama kırmıştır seni Yorumla serzenissss +1 yıl Kirmistir evet olabilir ne gucsuzlugunu belli et nede fazla samimi ol erkekler pek kirilmaya falan pabuc borakmaz guclu dur bence biraz Yorumla theWalk +1 yıl Haklısın Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kim yargıladı seni 0 32 Yorumla theWalk +1 yıl Her zaman böyle değiller mi? Yorumla theWalk +1 yıl Sen, sen olmayacaksın. Yapmacık davranacaksın ki yalandan işlerine gelsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne oldu sana felsefik sorular soruyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakalım yaşına Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 27 diyor hmmm gerçekten yaşın 27 mi? Yorumla theWalk +1 yıl Ne oldu derken? Tanışıyor muyuz? Yorumla theWalk +1 yıl Hayır değil niye yanlış gösteriyor bilmiyorum da sen beni tanıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç ki normalde Yorumla theWalk +1 yıl Bildiğin soruları sorma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum Yorumla theWalk +1 yıl Beni tanıdığını düşünüyorum nedense? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kardeşim bakYaşın kac? Yorumla theWalk +1 yıl Bu tavır ne? Ben onu anlamadım Yorumla theWalk +1 yıl Ne yapmaya çalışıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diyorum ki yaşın kaç He bir de sen bana takip isteği göndermiştin onu çekmişsin Yorumla theWalk +1 yıl Ne sorduğunu okuyabiliyorum zaten.Demek ki bir şey yapmışsın da geri çekmişim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tek yaptığım onu kabul etmemek djdjdhfif Yorumla theWalk +1 yıl Bunun için geri çekmem. İlla ki bir seyini görmüşümdür Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Yorumla theWalk +1 yıl Şimdi de trip mi? O. kadar atar giderden sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak ne tavır yaptığııım ne atar gideeerr ne de trrip okey?😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başta kankam var Yorumla theWalk +1 yıl Başta kankam derken? Anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cümlenin başında Yorumla theWalk +1 yıl Hangi cümlenin? Yorumla theWalk +1 yıl Kankam bak mi dedin yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla theWalk +1 yıl Ben diyorum bu ne diyo 🤦♂️😂 gizliden çıksana Bi bakim kimmissin. Bir şey yapmadıysan belki yanlışlıkla gönderip geri çektim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkmam Yorumla theWalk +1 yıl Sen bilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle Yorumla theWalk +1 yıl Sorun yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnsanları dinlemeden yargılamak ne kadar da kolay değil mi?
Haklısın maalesef genel kitle böyle
Ne yazık ki her gecen gün daha da beter oluyor
Öyle cidden ben bu durumdan kendi adıma çok sıkıldım. Çünkü insanlara gösterdiğim davranışın binde birini bile göremiyorum.
Al benden de o kadar. Artık insan bile istemiyorum bir çok zaman hayatımda
Bende de öyle oluyor ama enayiyim her halde insanları dinliyorum saygı duyuyorum ama aynı şeyi maalesef göremiyorum. Ne diyelim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Enayilik değil deyip duruyordum da ben de artık ne diyeceğimi bilmiyorum. Amin
İnsanların ne dusundugu neden onemli olsun ki
Bir insana değer verip iletişime isen, onun da senin hakkında düşünceleri seni üzebilir
Ha demekki verdigin deger fazlaymis bunu anlarsin duygusal yaklasmiyorum ben
Yani uzaklaşırsın ama kırmıştır seni
Kirmistir evet olabilir ne gucsuzlugunu belli et nede fazla samimi ol erkekler pek kirilmaya falan pabuc borakmaz guclu dur bence biraz
Haklısın
Kolay ve zevkli..
Kim yargıladı seni
Her zaman böyle değiller mi?
Sen, sen olmayacaksın. Yapmacık davranacaksın ki yalandan işlerine gelsin
Ne oldu sana felsefik sorular soruyorsun
Bakalım yaşına
27 diyor hmmm gerçekten yaşın 27 mi?
Ne oldu derken? Tanışıyor muyuz?
Hayır değil niye yanlış gösteriyor bilmiyorum da sen beni tanıyorsun
Kaç ki normalde
Bildiğin soruları sorma
Bilmiyorum
Beni tanıdığını düşünüyorum nedense?
Kardeşim bak
Yaşın kac?
Bu tavır ne? Ben onu anlamadım
Ne yapmaya çalışıyorsun
Diyorum ki yaşın kaç
He bir de sen bana takip isteği göndermiştin onu çekmişsin
Ne sorduğunu okuyabiliyorum zaten.
Demek ki bir şey yapmışsın da geri çekmişim
Tek yaptığım onu kabul etmemek djdjdhfif
Bunun için geri çekmem. İlla ki bir seyini görmüşümdür
Peki
Şimdi de trip mi? O. kadar atar giderden sonra
Bak ne tavır yaptığııım ne atar gideeerr ne de trrip okey?😄
Başta kankam var
Başta kankam derken? Anlamadım
Cümlenin başında
Hangi cümlenin?
Kankam bak mi dedin yani
Aynen
Ben diyorum bu ne diyo 🤦♂️😂 gizliden çıksana Bi bakim kimmissin. Bir şey yapmadıysan belki yanlışlıkla gönderip geri çektim
Çıkmam
Sen bilirsin
Aynen öyle
Sorun yok