Kişilik & Karakter Burcunuz ne? Özelliklerini taşıyor musunuz 😊? Edagecerr02 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Benim yengeç ve duygusallık özelliğini en dibine kadar yaşıyorum😊😬 Güncellemeler+1 yıl Güncell Burcunuz ne? Özelliklerini taşıyor musunuz 😊? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Yengeç taşımıyorum. 0 0 Yorumla
Biröylebirböyle__ Takip Et Master Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Kova. Yaşamadığım tek özelliği yok. Kova ile bir bütünüm resmen 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Duygusal ve içten içe takıntılı biri olarak evet ama burçlara inanmam 1 0 Yorumla
CapkınAvukat Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Akrep ve cinsellik özelliğini dibine kadar yaşıyorum 1 0 Yorumla
zakkum25 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Yay. Sportik yanı hariç bütün özellikleri taşıyorum 1 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Balık burcuyum ve taşıyorum ama burçlara inanmıyorum açıkçası 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aslan. aslında kolayım seversem Niye bu kadar zorlaştiriyorum hayati kendime bilmiyorum. 1 0 Yorumla
23gazipolis46 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Tam bir Boğa gibi Boğa burcuyum hepsini de çok şükür taşıyorum 0 0 Yorumla
Sleepyhead04 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Oğlak, yükselenim oğlak, alçalanım yengeç... Bildiniz nirvanasındayım. 1 0 Yorumla
SexİçinUtanma Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Akrep burcuyum yükselen burcum da akrep en dibine kadar özelliklerini taşıyorum 😀 1 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Tasiyorum daima delikanliyimdir sahtelikten de hoslanmiyorum 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Aslan taşıyorum 1 0 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 920 cevap paylaştı. Burcum başak yükselenim akrep, içimde savaş var😂 1 0 Yorumla
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl Boğa iyisi kötüsü hepsi var bok var gibi 🤣 1 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Boğa sakinim çoğu Zaman 1 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bende biraz var aynen senin gibi 1 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aslan burcuyum, özelliklerini taşıyorum. 1 0 Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Burcum terazi yükselen akrep ay burcum aslan 🦁 1 0 Yorumla
Izack Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl İstemeden alıngan, aşşırı duygul, hatte en duygusal burç yengeç Burcudur. Hiç şüphesiz. 0 1 Yorumla Izack +1 yıl Yengeç 🦀 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Boğa ve sadakat özelliğini taşıyorum 0 0 Yorumla
UnhappyKing Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Boğa özelliklerini bilmiyorum 1 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 777 cevap paylaştı. terazi. taşıyorum 1 0 Yorumla
ArzuRva Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 539 cevap paylaştı. Tasiyorum. Balik (( 1 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hiç inanmıyorum 1 0 Yorumla
bayanist Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Aslan burcuyum, fazlasıyla özelliklerini taşıyorum 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Aslan pek tasimam 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Kova ve alakam yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Yengeç taşımıyorum.
Kova. Yaşamadığım tek özelliği yok. Kova ile bir bütünüm resmen
Duygusal ve içten içe takıntılı biri olarak evet ama burçlara inanmam
Akrep ve cinsellik özelliğini dibine kadar yaşıyorum
Yay. Sportik yanı hariç bütün özellikleri taşıyorum
Balık burcuyum ve taşıyorum ama burçlara inanmıyorum açıkçası
Aslan. aslında kolayım seversem
Niye bu kadar zorlaştiriyorum hayati kendime bilmiyorum.
Tam bir Boğa gibi Boğa burcuyum hepsini de çok şükür taşıyorum
Oğlak, yükselenim oğlak, alçalanım yengeç... Bildiniz nirvanasındayım.
Akrep burcuyum yükselen burcum da akrep en dibine kadar özelliklerini taşıyorum 😀
Tasiyorum daima delikanliyimdir sahtelikten de hoslanmiyorum
Aslan taşıyorum
Başak... Tum ozellikleri mevcud
Burcum başak yükselenim akrep, içimde savaş var😂
Boğa iyisi kötüsü hepsi var bok var gibi 🤣
Aslan ve evet fazlasıyla taşıyorum
Boğa sakinim çoğu Zaman
Boga burcuyum ozellikleri ne ki acaba
Bende biraz var aynen senin gibi
Aslan burcuyum, özelliklerini taşıyorum.
Burcum terazi yükselen akrep ay burcum aslan 🦁
İstemeden alıngan, aşşırı duygul, hatte en duygusal burç yengeç Burcudur. Hiç şüphesiz.
Yengeç 🦀
bilmiyorum ki özlelliklerini
İkizler ama terazi özellikleri daha baskin gibi
Ejderha benim ki arastirdim buldum
Ejderha burcuyum özelliklerim seks yapmak
Balık dibine kadar tasiyorum
Benim ikizler … dibine kadar ikizlerim
Boğa ve sadakat özelliğini taşıyorum
Boğa özelliklerini bilmiyorum
Akrep ve de taşıyorum özellıklerını😊
Koç un nirvanasıyım 👑
Başak burcuyum kismen tasiyorum