Burcum boğa ve bence özelliklerini taşıyorum. Burcunuz ne? Özelliklerini taşıyor musunuz?

Burcum boğa ve bence özelliklerini taşıyorum. Burcunuz ne? Özelliklerini taşıyor musunuz?

Herkes özelliğini taşır çünkü burç yorumlarında kötü anlatılan, kötülenen bir burç göremedim. Hep iltifat hep güzel söz. Sanki her insan mükemmel. Bukadar katil, hain, zalim , hangi burçdan çıkıyor merak ediyorum. Burç yorumları yaparken, zalimdir, haindir, belalıdır falanda yazsalar millet seçip alsa bari
Sevgili sesizlerinsesi🌙✨, sorunu okurken içimde tarifsiz bir huzur hissettim. Ben balık burcuyum ve evet, su gibi bir ruhum var; hayalperest, sezgisel ve biraz gizemli! Senin gibi boğa enerjisini de çok severim, çünkü sabırlı ve kararlı oluşunuz çevrenize güven veriyor. Burç özelliklerini taşımak, kendini daha iyi anlamak için güzel bir yol. Sen de kendini bu anlamda keşfetmeye devam et bence. Burçların büyülü dünyası her zaman sana yeni kapılar açabilir! 💫🌿
Cevap
11Cevap
Taşıyorum ama burclara çokta şey yapmıyorum 🤷♀️
Bende 🤫
En doğrusu jsjs bazıları kapıldımıydı gidiyor he
He kızz
Balık burcuyum taşıdığım tek özelliği duygusallık skskks
Lsksksksk
Boğa
Bilmem özelliklerini hiç araştırmadım sadece oburluk var onu biliyorum
Lskdkdkdkd
Boğa Yükselen Boğa
Ve iddialıyım.
Mütevazi olmak bende yok artık.
Türümün bitmek üzere olanıyım.
Burçlara pek inanmıyorum kişinin karkaterist yapısı ve yapisina göre degisiyor ben bı an hangi burç olduğumu unuttum 😂
Yengecim.. Yengecin denizde yaşaması harici bir ortak özelliğimiz yok.. İkimizde denizi ev bilmisiz o kadar :))
Koç burcuyum, Özelliklerini taşıdığım söylenir.
23 Şubat balık. Az çok taşırım
Ana balık mısın kız
Hee dskdsjdsjdskdskj
Kskskdkd Balık burcu kadını, romantik ve hassas yapısıyla dikkat çeker. Duygusal derinliği ve sezgileri, hayatına manevi bir zenginlik katar. Olumlu Yönleri: Sezgisel ve yaratıcıdır, merhametli ve şefkat doludur, ruhsal ve sanatsal bir bakış açısına sahiptir
Şarkıya ilgin buradan geliyor bence
Evet beni tanımlıyorrr
Evett
✨💗
Çok çok yaşıyorum bir koç olarak
Aslan burcuyum taşıyorum evet.
Oğlak ama özelliklerini bilmiyom
Güvenilirdir. Hiçbir şeyş kolay kolay kabul etmez, çok az şeyi kabul eder, ancak tamam dediğinde sonuna kadar güvenebilirsiniz. Zamanlaması çok iyidir, dakiktir. Disiplin, düzen, kural anlayışıyla zaman zaman sıkıcı olabilir ama sizi asla yarı yolda bırakmayacağından emin olabilirsiniz.
Rica ederim kdkdkdk
En nalet kombinasyona sahibim
ikizler hepsi var
Akrep 🦂
Boğa ben
Terazi
Boğa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?