hayatınızda size sürekli kaba davranan, emir veren, her gün başkasıyla görüşen, değerli hissettirmeyen bi karşı cins var buna rağmen onu hayatınızdan çıkarmayıp bide üstünde onda şeytan tüyü olduğunu ve konuşmasınının bile size çekici geldiğini düşünüyorsunuz. neden böyle düşünürsünüz ve onu neden hayatınızdan çıkarmazsınız? her şeye rağmen onla hala görüşürsünüz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Bazı insanlar hayatının bazı dönemlerinde böyle hatalar yaparlar ister istemez biz de zamanında yaptık aslında bunun tek bir açıklaması var alışkanlık insanlar insanlara alıştığı zaman hatalarını görmezden gelir ve yalnızlık korkusu yüzünden öyle bir hatayı düşebilir sana doğruyu söylemek gerekirse sana değer vermeyen hiçbir insana değer verme hiçbir insanı da hayatında tutma çünkü bu hayatta en değerli olan sadece ve sadece sensin
02 Yorumla- Soran+1 yıl
ben yapmadım karşımdaki bana yaptı. bu şekilde davranan bendim
- +1 yıl
Yani sen yapmış ol ya da sana yapılmış olsun sonuç yine aynı çıkar alışkanlık ve bağımlılık
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Eğer böyle yapıyorsam, s*lağım demektir. Tamam seviyor olabilirim ama SADECE beni sevmeyenle ilişki yaşanmaz. Gerçi ben kızların istediği gibi boylu poslu, yakışıklı ve büyük penisli olmadığım için hiçbir zaman kimse beni sevmeyecek zaten ama işte...
00 Yorumla
Çok sevdiği için yapmaz, yapıyorsa da bir süre sonra sıkılır ve kendisine değer veren birisini bulur.
Hiç takmadığı için yapar, senden beklentisi farklıdır ve nasıl davrandığın hiç umrunda bile değildir.07 Yorumla- Soran+1 yıl
ama yan yana uyurken bile kolumdan öpen bi insandı üstümü bile çıkarmayan biriydi bunlara rağmen hep beni memnun ve mutlu etmeye çalışırdı takmadığı için mi sence
- Soran+1 yıl
bence takmayan insan bi yerden sonra bırakırdı benden alabildiği hiçbi şey yoktu çünkü aksine hep o bana vermeye çalışırdı her şeyi
- +1 yıl
Böyle diyorsan çok sevdiği için yaptı diyelim ama bu sonsuza kadar sürmez, bazı insanların farklı bir çekiciliği oluyor ya da farklı özelliklerini beğeniyoruz. Beni değersiz hissettirmedi ama konuştuğum bir kız, erkeklerle daha samimi oluyorum demişti. Bunu söyledikten sonra ben ondan soğuyabilirdim ama iletişimi devam ettiriyoruz ara sıra, her insan farklı sonuçta
- Soran+1 yıl
bir yıl oldu ama bana kimse katlanmazken o katlandı ve her şeye rağmen beni hep memnun ve mutlu etmeye çalıştı ve bunlara rağmen beni hayatından çıkarmamak için direndi ben çıkardıktan sonra yavaş yavaş fark etti bi şeyleri sanırım şimdi “hep senin istediğin olamaz artık yeter” falan diyor bana sence beni gerçekten sevdi mi
- Soran+1 yıl
hiçbir şeyime sesini çıkarmadı ama deli gibi kıskanıyor 30 yaşında olmasına rağmen deli gibi whatsapp girişlerimi kontrol ediyor yan odadan bile
- Soran+1 yıl
yalnız bunca şeye katlanmak için hoşlantı asla yeterli değil. herkesin arkasında bakmadan kaçtığı insana bir yıl dayandı ya çoook sevdiği için ya da takmadığı için bunun ortası olamaz
Kişilik & Karakter konusunda 561 cevap paylaştı. Böyle düşünen birinin büyük ihtimal annesi ve babası ile ilgili sorunları vardır. Sevgisizliğe alışık olduğu için bu ilişki ona cazip gelir. Öbür türlüsü yabancı hissettirdiği için mutlu etmez.
014 Yorumla- Soran+1 yıl
öylemi diyosun ya ama şey der hala çocuk gibi severler beni bu yüzden sevgiyi bi kadından istemedim belkide hiç falan der yani
- Soran+1 yıl
kötü davranan ben katlanan o 🥺
- Soran+1 yıl
sen ciddi misin ya kötü mü davranıyolardır ona yani
- Soran+1 yıl
yani takmadığı için mi katlandı diycem ama kimse takmadığının hatalarını bu kadar görmezden gelemez üstüne hep beni mutlu memnun etmeye çalışır yani ve ona verdiğim hiçbir şey yok veren taraf hep oydu
- Soran+1 yıl
benim zaten problemim var onu biliyorum normal davranmıyorum iğrenç davranıyorum karşıdaki insanlara ama sence o neden katlandı bunlara. tek katlanan insandı ve buna rağmen hala sende şeytan tüyü var çekiyosun kendine diyor
- Soran+1 yıl
anladım tamam çok teşekkür ederim canım benim💖💖
- Soran+1 yıl
çok teşekkür ederimm bi süredir kendimi affettirip bi şeyleri düzeltmeye çalışıyorum.. güvenilmez biri olduğum için beni bırakırsın seninle ciddi olamam diyip duruyor
- Soran+1 yıl
bide üstüne 9 yaş fark olunca. benim önümde zaman yok beni bırakıcaksın ben kalıcam ortada diyip duruyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
- +1 yıl
İlk bahsettiğini bile yaşamaya kalksam çeker giderim diğer dediklerini yaşamak orada bulunmak hata
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sana isteksiz gibi davranıp yavaşça kendisine çekip senin açılmanı sağlamaya çalıştı ama başaramadı. Bir ihtimal kendi açılır dilediğimi yaparım kafasındaydı, şimdi umudu kalmayınca kabalaşmaya başladı
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Öyle bir s*laklık yapmayacağım için, yapan düşünsün..
00 Yorumla- +1 yıl
Yani aptallık başka bir şey değil
110 Yorumla- Soran+1 yıl
sence çok sevdiği için mi yoksa takmadığı için mi dayandı bu kadar
- +1 yıl
Takmadığı için sanırım
- Soran+1 yıl
ama takmamakta bi yere kadar değil mi 1 yıl oldu ve benden aldığı hiçbir şey yoktu aksine hep o bana verem taraftı ve mutlu etmeye çalışırdı hep
- +1 yıl
Göz boyamak için yapmış her şey elde edene kadar
- Soran+1 yıl
elde etmelik bi durum yoktu aramızda beraber uyurken bile kolumu öpen bi insandı
- +1 yıl
Değişik kişilik. Ama işler tersine döndüyse eski heves yoktur
- Soran+1 yıl
gözündeki perde kalktı artık eskisi gibi değil hep senin istediğin olamaz diyip duruyo
- +1 yıl
Ya nasıl bir perde olabilir. Ne istedin ki de daha senin dediğin olmazmış anlamadım. Eminim adam gibi dürüstçe sevilmek istemişsindir.
- Soran+1 yıl
o zaten bana hep gelen beni mutlu eden taraftı onu iten kaba davranan emirler veren başkalarıyla takılan hep bendim
- +1 yıl
Hm hoş değil yani 😂
Cunku malsin ondan sizin gibi kizlari anlamiyorum gercekten
02 Yorumla- Soran+1 yıl
katlanan karşımdaki
kimden hoşlanacağımızı kontrol edemeyiz mantıklı olmasa da öyle.
04 Yorumla- Soran+1 yıl
hoşlantı işi değil bu hoşlanan insan bu kadar katlanamaz. ya hiç takmıyordu ya da çok seviyordu
- Soran+1 yıl
ama ona hiç veren taraf değildim hep leş gibi davrandım ona rağmen hep o bana verdi her şeyi
- Soran+1 yıl
memnun etmek için elinden geleni yapardı ederdi
canım büyük ihtimalle
02 Yorumla- Soran+1 yıl
sevdiği için mi dayandı sence yoksa takmadığı için mi
- +1 yıl
3 iq falansam yapardim
00 Yorumla - +1 yıl
Stokholm sendromu. Cellada aşık olmak
10 Yorumla Deveye diken, insana s*ken gerektiğindendir.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Sevgi değil bu alışkanlık
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kendime saygım olmadığı için
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. yapmam öyle bisey s. et gitsin
00 Yorumla- +1 yıl
Garipmiş
00 Yorumla Sen m*lsın ondan
02 Yorumla- Soran+1 yıl
katlanan karşımdaki
- +1 yıl
Sevgiden
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı