Selamlar!!!
İnsanlar gerçekten değişir mi, yoksa değişmiş olabilme ihtimalleri kendilerini kandırmak mıdır...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selamlar!!!
İnsanlar gerçekten değişir mi, yoksa değişmiş olabilme ihtimalleri kendilerini kandırmak mıdır...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Gerçekten de değişebilirler ama her değişim iyi anlamda olmuyor. Bazıları güzel anlamda değişirken, kimisi de kötü olarak değişebiliyor.
Bazen insan kendini kandırır değiştiğini gösterirken, kendini kötü bir insan olarak görüyordur, aslında kötü de değildir, başkaları da onu görüyordur, kendisinde olan o kötü özelliği kabul edemez, aslında onda olan o kötü özellik her insan da vardır ama nedense o insan da olması herkesin gözüne batar ve toplum tarafından kabul görmeyen bu insan değiştiğini ifade ederek, göstermeye çalışarak kendini kandırır, değişim bir anda olmaz ki.
Belki kabul görmediği için, belki de kendini öyle kabul edemediği için. Belki herkesi kandırmak ister ama en çok kendini kandırır ve kimseyi kandıramaz.
Bazen de insan sırf daha fazla zarar verebilmek için değişmiş gibi yapar ama değiştiği falan yoktur aslında, sadece nefret ettiği kişinin daha çok etrafında bulunmak ister, onun güvenini kazanıp zarar vermek için ama en böyle düşündüğü için, bu düşünce de olduğu için en büyük zararı kendine verir aslında.
Değişmiş gibi rol yapan insanlar değişmez ama değişmek isteyen her insan değişir ve bazen de değişmek zorunda kalır.
Melek gibi olan bir insan çok zarar gördüğü için artık sivri olur, gerektiğinde kırar, sonra da o insana "sen değiştin"der herkes.
İnsan canı yana yana da değişir, hayal kırıklığına uğraya uğraya da.
Kötü olan bir insan da değişebilir, kötülüğün en çok kendine zarar verdiğini görür ve mutlu olmak ister, çareyi de iç dünyasını güzelleştirmek de bulur.
Değişim bazen öyle göz kamaştırıcı olur ki, sahiden iyi anlamda değişen kişi kimseye kendini ispat etme içinde olmaz, pırıl pırıl parlar, bakışlarında bile şefkat, samimiyet ve insaniyet vardır
Yaşadıkları olaylar insanları ister istemez olgunlaştırıyor farklı bir bakış açısına sahip oluyorlar. O yüzden bence gerçekten değişirler . Rol yapanlar muhakkak vardır ama onlar da önünde sonunda bi şekilde kendilerini belli ederler diye düşünüyorum.
Bir söz vardır hani insan 7'sinde neyse 70'inde de odur diye. İnsanlar ana karakteristik özellik olarak pek değişmezler. Sadece rol yaparlar, o rolü oynarlar. Bu genelde kötü bir şey değildir, o rolü iyi ve uzun süre oynayabilen, buna azmeden kişilere işte değişmiş deriz. İş ki bu değişim olumlu yönde olsun.
Cevap
32Cevap
İnsanlar kötü özelliklerini törpülerler bunu zor olsa da başarabilirler isterlerse. Ama tamamen bir değişim beklememek lazım. Çünkü özümüz neyse otuz.
İnsanlar gerçekten değişir çok şey yaşarlarsa
#selamgençlik 🍀🍀
İnsan doğuştan yanında getirdiği kaderi ve karakteri dönüştürerek yaşar tamamen değişmez, farklılaşmaz fakat dönüşür; öğrenip tecrübe kazandıkça, kendisini mental ve kâlben geliştirmeye çabaladıkça, bunu başarır ve gelişerek dönüşür. Bu, insanın kendi çabasıyla olacak bir şey.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀
Şöyle söyleyeyim huy degismeyebilir doğuştan olan.
Fakat sonradan olan her şey değişebilir sen kendinde gördüğün çirkin/güzel bulmadığın şeyleri degistirebilirsin ve değiştirdiğinde karşıdaki sana inanmıyorsa suç sende değil ondadır.
Gerçekten bir insan ne anlamda değişip değişmesiyle bakmak lazım huy açısından değişmez fakat bazı davranışları değişebilir.
Biraz bakış açısıyla ve nerden baktiginla ilgili bir durum.
İnsanlar değişmiyor, buna hiçbir şekilde inanmıyorum ki çok kerede gördüm. Belki değişir diye şans verdiklerim daha beter bir hal aldı ve kendime buna yapmaya tekrar niyetim yok.
Rol yaparlar sadece.. Çünkü hamurları değişmez.. Hangi programı yüklenmek istiyorlarsa onu uygularlar..
Tabi bir süre sonra otomatik güncelleme geliyor ve fabrika ayarlarına dönüyorlar..
Değişmeyen insanlar olduğu gibi değişen insanlarda var bence.
herkes kendini o kadar güzel saklıyor ki... aklım almıyor. ben de kendimi açan bir insan olduğumdan çok yara alıyorum haliyle. kimse değişmiyor değişmez. olduğu kişyi saklar bir gün de ortaya çıkar
Gerçekten değişen vardır elbette ama nadiren.
Çünkü genelde huylu huyundan vazgeçmiyor değişmiş gibi rol yapıyor bir süreliğine bunu çok yakınim olan birinden daha iyi anladım , gördüm.
İnsanlar değişmez sadece bizim gerçekleri göremeyeceğimiz şekilde iyi rol yapıp gizlenmeyi bilirler maskelerinin ardında.
Bazı konularda değişebilir, mümkündür.
Bazı durumlarda ise değişiyormuş gibi görünür ya da gerçek karakteri gün yüzüne çıkar.
Bazı insanlar başına gelen musibetler nedeniyle hayatında bazı değişiklikler yapabilir ya da yapmak zorunda kalabilir
Değişmez değiştim diye rol yapar kendini kandırır ama fazla uzun sürmez bir noktada ele verir. Hep hikaye.
Bana gore insanoglu degismiyor. Sadece ayak uyduruyor ve zamani gelince asil oldugu kisi ortaya çıkıyor
Değişeni de oluyor rol yapanıda oluyor. Hemen anlamasakta mutlaka birgün kendini belli ediyor ve anlıyoruz sonra kimin ne mal olduğunu.
Asla ama asla değişmezzzz fikirler ve alışkanlıklar değişir ama temel özellikler değişmez affetmeye gelmez aynı şeyi yaşatırlar
Zaman, şartlar, toplum, insanlar, yaşanmışlıklar, yaşanmamışlıklar değiştirebiliyor. Beni değiştirdi
insanlar değişmez öz değişmez mesela ben asla değişmem 10 sene sonrada muhtemelen aynı olucam
karakter degısmez. 7 de ne ıse 70 mıstede aynıdır.
Değişir. Rol insanın üstünde bir zaman sonra sakil durur
Her 2 olsalıkta var bunu anlamak bizim elimizde. bakmasını bilmek gerekli
Değişmez rol yapar bu rolde zamanla yorar sonra tekrar kendi özüne döner
İnsan yasadıklarından Ders çıkarıp degişebilir örnek istersen kendimi gösterebilirim...
İyi ya da kötü olarak Dersini veya hevesini aldıysa değişir bence.
insanlar degisirler gelisirler ama aslinda degismezler de
İnsanlar asla değişmez. Değişen tek şey şartlar ve çıkarlardır.
Değişmez, boşuna dememişler ayı her yerde ayıdır, dağda da bayırda da sokakta da...
Değişen çok insan gördüm. Bizzat şahit oldum
Kimse değişmez.. Sadece anlık olarak mevcut duruma ayak uydurur..
Bir insan kendi isterse değişir. Ben bu insanı değiştiririm diyenleri de gördüm. sonuç koskaca bir sıfır. bir insan nasıl doğduysa öyle de ölür. Kendi düşüncem
Aslında çoğunlukla değişmezler, biz tanımıyoruz,, ya da tanıdığımızı sanıyoruz. Tanıdığımızda da iş işten geçmiş oluyor.
Ben değiştiğimize inanıyorum. Daha doğrusu geliştiğimize inanıyorum diyebilirim.
İnsanlar değişir ve kötü bir insan daha kötü olabilir
Değişir heralde 🙄 rol yapsa bir yerde kendini mutlaka belli eder
Değişmez dediğimiz her bir şey değişti insanlarda kendi cikarina göre değişiyor
İnsann değişen bii varlikk bu kötü de olabilir iyii de
Değişebilir ama tek seferde değil elbette.
Bazıları değişir
Ben Bülent dışında değişen görmedim gerisi hep rol
Değişir çok şahit oldum
İnsanın içindekini öldüremezsiniz
Değişmeyen tek şey değişim
Ben değiştiriyorum valla başkalarını bilemem
Huy olarak değişmez
Değişmiş gibi rol yaparlar
Kimse değişmez..
Kendi isterse değişebilir ama çoğu rol yapıyor
Değişmiş gibi rol yaparlar.😎
Kişiden kişiye değişir.