İnsanlarda tuhaf bir algı var. Çiçekler kadınlara mahsustur gibi.

İnsanlarda tuhaf bir algı var. Çiçekler kadınlara mahsustur gibi.
Ben erkeklerin yatak odasından bey yemekten başka bir şey sevdiklerini düşünmüyor para seven var nadir olarak genel olarak hepsi yemek seviyorlar bir de kadın seviyorlar kadın da değil daha çok yatak odasını seviyorlar geri kalan her şey onlar için bahane ha bir de araba seviyorlar.
Sevebilir sevmeli de. Elimde olsa bisikletle çiçek dağıtırdım güzel bir sey olurdu. Ücretsiz dagiticaksin birde çok hoş olur yüzlerinde tebessüm oluşturmak. Bu devirde kimse kimseye böyle bir şey yapmadığı için herkes mutsuz sanki😕
biraz saçma duruyor gibi geliyor ama tabi ki cinsiyete indirgenmemesi gereken bir durum erkeklerde sevebilir hatta birbirimize karşılıklı çiçek alırdık hediyeleşirdik güzel olurdu bence de
Papatya çok severim. İş yerinde çok çiçek hediye ettiler. Evde de bakıyorum çiçeklere. Otantik ortamları sevmişimdir. Kimsenin algısı ile uğraşamam, sevdiğim şeyleri yaparım.
Cevap
18Cevap
Çünkü kadınlar çiçektir ondan sanırım 😬🤦♀️😂
Evet epey yerleşmiş bir algı üstelik. Çoğu kadın erkeğe gidip çiçek almaz😂 yani saat cüzdan parfüm falan alır onun yerine
Neden sevmesinler onlar da insan sonuçta 🙂
Severler bknz. sen beni seviyorsun
Çiçek sevmiyorum çünkü koparılmasına karşıyım.
Aaa aaa niye sevmesinler ya. Babamin en sevdigi sey sari orkideler. Bayilir o yuzden babalar gununde bir kac defa sari orkide almisligimiz var saat/ telefon falan aldigimda bu kadar sevinmemisti 😅 ben hayvan ve bitki seven erkeklerin kalplerinin cok yumusak oldugunu merhametli olduklarini dusunuyorum.
Sevebilir elbette ki. Babam çok severdi, sürekli alır bakımını da yapardı. Böyle bir algının olması çok gereksiz ve saçma doğrusu.
Erkekler çiçek olarak kadınları gördükleri için çiçeklere çok ilgi duymazlar
Yeşillik iyidir. Mangal yakarken güzel ortam oluyor.
Sevebilir hatta bence erkeğe çiçek de verilebilir. Gidip buket yaptırılmasa da içinden geçen biri çiçek hediye edebilir. Bazı düşünce kalıplarında hapis kalan insanlar buna karşı çıksa da olmaması için bir engel yok.
Eski sevgilime çiçek alırdım papatya severdi bende alırdım yolda görsem koparıp verirdim mutlu olurdu çiçekler kadınlara mahsus değildir birine çiçek vermek icin ölmesini beklemeyin
Hayır Alakası yok Kalbi olan Sevgi duygusu çiçekleri sever ki ben erkek Olarak çok seviyorum Ah keşke sevdiğim kız olsa da saçının kenarına kulağın üstüne gül veya papatya yapsam 🌹🌼💕😊
Balkonda 3 begonya 2 lilyum 3 orkideye babalık yapıyorum :D
Görüntü olarak öyle idi. Çok az kaldı o ortaçağ hanımlarından. Limon gibi nefes açan kokulu çiçekleri severim
Sevmezler mi , severler.. hem de bütün çiçekleri, bal almayı daha çok severler hercai böcekleri siziiii
Erkekte sever fakat çiçek en çok kadına yakışan bir şey, zerafet ve güzellik simgesi olduğu için
Sevebilirler gayette hatta çiçekleri seven insanlardan korkulmaz iyi niyetlilerdir bana göre. Biraz fazla genelleme oldu ama napalım))
Sever tabi ki. Gül özellikle çok severim. Evde saksıda ve köyde bahçede mutlaka bakarım.
Sever tabii ki de. Ama bir erkeğe çiçek hediye etmek falan gitmez...
Bence her erkek sevmez ama sevenlerde vardir tabi az da olsa diye düşünüyorum
sever, beni seven erkek haliyle çiçek sevmiş oluyor. benden âla çiçeği nerede bulacak :D
bakmayi yetistirmeyi severim. bana alinmasini sevmem
Yooo
Hatta kadinlardan daha güzel çiçek yetiştirir bile
O kadar severler
Çiçek seven erkeğe rastlamadım. Tanıdığım çiçek seven tek erkek yeğenim 😂
Sever neden sevmesin. Çiçek dalında güzel bence erkekler de böyle daha çok seviyor
Çiçek seven erkek merhametlidir. Merhamet duygusu bir erkekte olmamalı hata yaptırır
sevip napacan. hicbir halta yaramaz, süs olsun desen imi güne solar çöp olur, lüzumsuz bir şey.
Erkekmerkek işte ne bekliyon sjsbsbx
Sever fakat öyle çiçek verip almak etrafta farklı düşüncelere sevk eder
Oyle bi algım yok Allah ın bitkisi onu sevmenin cinsiyeti mi olurmux
Mevsimlerden papatyayı seviyorum sonra seni sonra yine seni hep seni
Beni beni çiçeğini...
Çiçek kadına yakışır
Biz kadınları sevsinler adam akıllı 😂
erkekleri geç ben bile nefret ederim
Çiçek seven vardır sevebilirler
Anlamaz okuz ne anlar
Sevenleri var
Yoo severler. Gayet doğal bir şey.
Sevebilir tabi
Niye sevemezmişiz, ben seviyorum
Neden sevmesinler erkeklerde insan
Seven elbette var
Sever bana taç yapar belki 🙄
Ben severim sizi bilmem
Çiçek gibi erkekler severr 🖤
Seviyorlar mıymış
Çok şaşırdım
Çok hoş...
Sevdiğimiz çiçekler soldu
Erkeğin çiçeği kadındır. Kadınını sevsin 🌸
only uuuuuuuu
Yo, severler aldığım oldu.
Papatya severim
Tabiki sever, ben çiçekleri çok severim mesela…
Bence sever
Sever
Çoğu sevmez
Niye sevemesin
Sever
Sevmem
Sever bence
Sevebilir
Severler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?