Lavanta koklayın sakinleşirsiniz

Lavanta koklayın sakinleşirsiniz

Kolay kolay soğumaz içim.. Sağır sultan duyana kadar devam ederim ka*hpeliği anlatmaya..
Bir de olayları manipüle etmiyorlar mı.. 😄
Yalan yanlış anlatmakta, ekleyip çıkarmakta, olmayanı olmuş gibi gösterip kendilerini masum ilan etmekte, yüzüne tükürsen acaba yağmur mu yağıyor diyip kendi üzerine mal etmemekte, gider gitmez başka dallara atlamakta üzerlerine yok..
Çünkü yaptıklarını açıklayacak haklılıkları yok.. Ne yapacak, sağa sola iftira atacak kadar alçalacaklar...
o hainlik ucundan dahi olsa bana dokunmadıysa içim hiç kızışmaz ki soğusun lakin bana yapıldıysa misliyle bedelini ödetmek isterim ama hiçbir şey yapmasam dahi zaman geçtikçe içim soğur ama yine de fırsatını yakalarsam öcümü alırım.
Anlık asabım bozulur, biraz dizi izlerim geçer gider. Pek umrumda değil kimin ne yaptığı.
Evet. Yapılan kötülük karşısında eyleme geçmem. Sessizce Yaradana havale ederim meseleyi.
Teşekkür ederiim🌸
🌸
Cevap
12Cevap
Hayır soğumaz. bunu içinde çok uğraşması gerekir
Manzara nefis. Evet, ben kişilere fazla anlam yüklemem.
Soğur soğur, o kadar çok film fırıldak gördüm ki artık pek bir şey tesir etmiyor bana..
Soğumaz. Soğumuyorda. Esasında saçma ve yorucu bir şey ama ben bana yapılan iyiliğide, kötülüğüde ihanetide unutamıyorum
Bazi seyler ahirete kaldi. Allah'a havale ettigim seylerde Allah'in adaletini bekliyorum.
Bana yapılani😂unutuyorum sorularla hatırlatıyorsunuz ilahi adalete inanıyorum
İntikam en güzel duydur. Karşı atak yapmadan düzelmez duygularım.
Kesinlikle soğumaz intikam planları yaparım hemencecik
Soğumuyor, soğmayacak hiçbir zaman...
Yok soğumaz. 3 gun içinde dövmem lazım 🥺
Soğumuş gibi yaparım.
İliğini kemiğini sömürmeden bırakmam.
Hayır soğumaz.
İçime atıyorum
hayır asla o kötülüğün bedelini ödemeli
Sogumaz elbette fitil fitil getiririm
Soğur genelde
Soğumaz
Abi alakasız ama çok demek istedim. Gözlerin çok güzel ya 😍