Şanssızlık diye gördüğün şeylerin gün olup senin için bir şans olduğunu gördüğün zamanlar oldu mu, olduysa nelerdi?

Hepimizin hayatında olur böyle durumlar. Başımıza bir olay gelir, şanssızlığa bak deriz. Hatta yıllarca o olaya kahrederiz. Ama bir gün olur bakarız ki o şansssızlık dediğimiz şeyin meğer bizim için büyük bir şans olduğunu anlarız.

Mesela ben 1990 yılınas askeri okul sınavlarında gözlükten dolayı beni takıp diskalifiye eden subaya yıllarca küfrettim. Ama 1995'de askere gittiğim zaman gördüm ki askerlik bana göre bir meslek değilmiş. Adamdan Allah razı olsun dedim. Meğer bana ne kadar büyük bir iyilik yapmış. Bunun gibi çok örnek var benim hayatımda.

Şanssızlık diye gördüğün şeylerin gün olup senin için bir şans olduğunu gördüğün zamanlar oldu mu, olduysa nelerdi?