Kişilik & Karakter Hayatta yapmadan duramam dediğiniz şey var mı? myadria Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Yapay Zekaya Sor Bu soruyu gece sormak istedim. d. d. dCidden meraktannn hadii bakiyim yorumlara ♥️ Hayatta yapmadan duramam dediğiniz şey var mı? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Sigara içmek ve şarkı dinlemek 0 0 Yorumla
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Burnumu illa bir b*ka sokmadan duramam..😉Borç harç yapmadan da duramam..Cay içmeden asla duramam, o benim kırmızı çizgimdir.. Cayimin sekeri olmadan da duramam.. 🤣😉 0 0 Yorumla
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl Bu milllet nefes almadan durabiliyor galiba Hepsi oksijensiz solunum yapan bakteri familyasından 😀 0 0 Yorumla
Cajehon Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl Gündüz cevap veriyorum idare et artık😜 gece uyumadan duramam 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Müzik dinlemeden ve yapamadan duramam. Müzik, hayatımın merkezinde her daim yer alır. 🎼 0 0 Yorumla
bircisimyaklaşıyor Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl tabi ki seks, şartlar ne olursa olsun o yapılır. 1 0 Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl 7 kocalı hürmüz bu nerde olsa tanırım 0 1 Yorumla myadria +1 yıl Okyy Yorumla
the03 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 84% +1 yıl S ile basliyor 3 harfli 0 3 Yorumla myadria +1 yıl K bitior. dddd Yorumla the03 +1 yıl Yabanci kokenli kelime ile bitiyor. X Yorumla the03 +1 yıl Senin ne bakayim. Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sevdiğim ve değer verdiğim kişileri mutlu etmek. 1 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Seks tabikii durabilen var mı 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 679 cevap paylaştı. Sigarasiz duramiyom ya 0 0 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 920 cevap paylaştı. Yemek yemek, spor, seks 0 0 Yorumla
SalataCaacık Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Pompake pompakeee dicem ama yalan uyumak sadece 0 0 Yorumla
Balamirkağan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Seks , çay , kahve, sucuk , yemek vs.. 0 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 608 cevap paylaştı. Var mastürbasyon 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Varda zaaflarını söyleyen biri değilim 0 0 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı. Vallahi bilmiyorum Su içmeden duramam 0 0 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Gece yemek yemeden duramam harun abim 0 0 Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ucmaktan yapamam duramam 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Müzik dinlemeden yapamam 0 0 Yorumla
Blackİnstinct Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Buna alkol desem ayyaş gibi görünürmüyüm 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. 12 harfmiş saydım şimdi 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yemek yemeden duramam 🤣🤣 0 5 Yorumla myadria +1 yıl Afied Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler yemek yiyelim ki güclenelim güclenelim ki... 🤣 Yorumla myadria +1 yıl Yemekten sonra diosunD. d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha tabi kii yemekten sonra o şart 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hemde en güzelinden Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 879 cevap paylaştı. nefes almadan duramama 0 0 Yorumla
picmisinenes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Fesatlık sezdim 😂 0 4 Yorumla myadria +1 yıl Yooo. d Yorumla picmisinenes +1 yıl Var var biraz fesatlık 😂🤣 Yorumla myadria +1 yıl Biraz gülelim diyee yaw Yorumla picmisinenes +1 yıl Hımm umarım öyledir😅😅 Yorumla
Utukk_aann Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 619 cevap paylaştı. Sigara içmeden 0 0 Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kitap okumak 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. 💧su içmek 0 0 Yorumla
SemiramisKante Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Sigara içmek 0 2 Yorumla myadria +1 yıl Afied Yorumla SemiramisKante +1 yıl İçiyorum demedim ama yine de teşeke Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Sigara içmek ve şarkı dinlemek
Burnumu illa bir b*ka sokmadan duramam..😉
Borç harç yapmadan da duramam..
Cay içmeden asla duramam, o benim kırmızı çizgimdir.. Cayimin sekeri olmadan da duramam.. 🤣😉
Bu milllet nefes almadan durabiliyor galiba
Hepsi oksijensiz solunum yapan bakteri familyasından 😀
Gündüz cevap veriyorum idare et artık😜 gece uyumadan duramam
Müzik dinlemeden ve yapamadan duramam. Müzik, hayatımın merkezinde her daim yer alır. 🎼
tabi ki seks, şartlar ne olursa olsun o yapılır.
f*ck buddymle konuşmadan uyumam
7 kocalı hürmüz bu nerde olsa tanırım
Okyy
S ile basliyor 3 harfli
K bitior. dddd
Yabanci kokenli kelime ile bitiyor. X
Senin ne bakayim.
Sevdiğim ve değer verdiğim kişileri mutlu etmek.
Seks tabikii durabilen var mı
Sigarasiz duramiyom ya
Yemek yemek, spor, seks
Pompake pompakeee dicem ama yalan uyumak sadece
Seks , çay , kahve, sucuk , yemek vs..
Çıplak uyku
Duş
Plaj
Var ama mecburen duruyoruz
Nefes almadan duramam
Var mastürbasyon
Varda zaaflarını söyleyen biri değilim