Diğer Ayol ben yapmadan duramam dediğiniz şeyler var mı? Don_Kişot_ Takip Et Yoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Barış der, her bir yanı altın, gümüş, taş olsaDalkavuklar etrafında el pençe divan dursaSapa, kulba, kapağa itibar etme dostumİçi boş tencerenin bu sofrada yeri yok.. Ayol ben yapmadan duramam dediğiniz şeyler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,6b cevap paylaştı. Kahve içmek 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Alkol, içmeden duramıyorum, edirnede yaşamaya başladım alkolik olucam yakında 1 35 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Geliyimmi içelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok, ben korkarım yabancılardan kshsksbsjsdn Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Gelmesemde olur hayat sarhoşuyum ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerde yaşıyorsun Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl İstanbul'da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hııı yakınmış ondan gelim diyon Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Yani yinede gelemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aman boş ver yat evinde anadoludan burası 4 saat otobüsle Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Aynen öyle bir içki değmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Üstelik alkol kullanmıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman neden teklif ettin ki Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl İçmek sadece alkolden ibaret değildir kahve'de olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konu alkol üzerinden başladı ya ondan öyle anladım demekki :) Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Evet öyle oldu galibaBen içemiyorum alkol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden, bir rahatsızlığınız mı var Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Alışık değilim sevmiyorum Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Rahatsızlık yok bende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım bende de başladı alkolden dolayı ara verdim şimdi tekrar içiyorum ama azalttım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ay ne kadar saçma bi cümle bu Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Bence hiç içmeSigaran var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var maalesef Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Ben sigara içiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke içmesek Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl İçmeden duramıyorum alıştık artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Ailen biliyor mu içtiğini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır nerde ne zaman ve ne şekilde içtiğimi bilmiyorlarAma bazen bilerek alkol hakkında sadece içenin bileceği şeyler söylüyorum anlasınlar diye Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Öğrenirseler ne olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızarlar Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Nerede içiyorsun alkolü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Klüpte Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Hap falan kullanıyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır kullanmıyorum kullanmam da Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kahve içmek
Alkol, içmeden duramıyorum, edirnede yaşamaya başladım alkolik olucam yakında
Geliyimmi içelim
Yok, ben korkarım yabancılardan kshsksbsjsdn
Gelmesemde olur hayat sarhoşuyum ben
Nerde yaşıyorsun
İstanbul'da
Hııı yakınmış ondan gelim diyon
Yani yinede gelemem
Aman boş ver yat evinde anadoludan burası 4 saat otobüsle
Aynen öyle bir içki değmez
Yani
Üstelik alkol kullanmıyorum
O zaman neden teklif ettin ki
İçmek sadece alkolden ibaret değildir kahve'de olabilir
Konu alkol üzerinden başladı ya ondan öyle anladım demekki :)
Evet öyle oldu galiba
Ben içemiyorum alkol
Neden, bir rahatsızlığınız mı var
Alışık değilim sevmiyorum
Rahatsızlık yok bende
Anladım bende de başladı alkolden dolayı ara verdim şimdi tekrar içiyorum ama azalttım
Ay ne kadar saçma bi cümle bu
Bence hiç içme
Sigaran var mı
Var maalesef
Ben sigara içiyorum
Keşke içmesek
İçmeden duramıyorum alıştık artık
Evet
Ailen biliyor mu içtiğini
Hayır nerde ne zaman ve ne şekilde içtiğimi bilmiyorlar
Ama bazen bilerek alkol hakkında sadece içenin bileceği şeyler söylüyorum anlasınlar diye
Öğrenirseler ne olur
Kızarlar
Nerede içiyorsun alkolü
Klüpte
Hap falan kullanıyor musun
Hayır kullanmıyorum kullanmam da
Güzel
ilgilenmek
Gıcık etmek (: