Özellikle şu an çok kötü durumdayım saçma sapan şeyler düşünmeye başladım, mesela diğer insanlar çok güzeller mutlular ben ise işi olmayan eğitimi karışık ve hayat düzeni olmayan biriyim neden böyle düşünüyorum nasıl kendime gelebilirim?
Ne var ki bunda, bu sitedesin ya zaten, soru açmışsın. Şöyle bir bak incele, dolaş siteyi. ne kadar saçma sapan, basit, sapık, acınası, ezik insanlarla dolu. Bunları gör 2 dakikada kendine gelir, toparlarsın.
(Genelleme yaptım, kimse üstüne alınmasın. Bir sürü de saygın, güzel insanlar var. Ironidir, kendisinden çok daha kötü durumda olanları görsün maksat.) Hayır arkadaşım sana demedim. Hayır sana da demedim, söyledim ya genelleme, öyle olan alısın sen niye alınıyorsun. Ok.
Zaman zaman olur öyle, ancak o ruh halinden çıkman gerek. Olumsuz, kötü şeyler düşünme. Mutlu olduğun anları düşün, uzan, gözlerini kapat ve güzel hayaller kur, seni mutlu edecek, modunu değiştirecek. Bu, acil durum işlemidir, kısa sürede etki eder. Sonra da toparlan, kendine güzel bir yol çiz. Kolaylıklar dilerim.
Kişisel gelişim felsefe psikoloji psikoloji kitaplarını google turuz sitesinden pdf indir bide marcus aurelius düşünceler kitabını da oku indir ona portal beyhan budak izle