Moralini nasıl yükseltirim?

• Arkadaşlar kanka olarak gördüğüm kızla aynı şirkette çalışıyoruz, aynı binada oturuyoruz. Kız böyle cıvıl cıvıl birisi ne zaman moralim bozuk olsa o beni güldürmeyi başarır. 2 gündür felan morali öyle bozuk ki benimde moralim bozuk zaten bende başka olaylar yaşadım, karşılıklı yemek yiyoruz sanki cenaze evi, anladığım kadarıyla konuştuğu birisi var bunun kalbini kırmış ama bana anlatmıyor içeriğini , morali düzelsin diye aradım gel dışarıya gidelim kafa dağıtırız felan diye nafile. Daha sonra yakınlarda bir yerde yemek yedik şimdi geri eve döndük 1 saat ancak oturduk, bu kızı kardeşim olarak görüyorum onun morali bozuk olunca benimde canım sıkılıyor onun moralini nasıl yükseltirim bana anlatsa belki çözüm bulacam ama anlatmıyorda sadece üstün körü içeriğine girmeden anlattı geçti. Şuanda benim de moralim bozuldu. Nasıl dışarı çıkmasına ikna ederim. Şuanda aynı evde kalmadığımız için merak ediyorum muhtemelen ağlıyor olabilir çok duygusal kendini boş yere üzmesini istemiyorum çünkü çok iyi birisi üzülmeyi haketmiyor.
Moralini nasıl yükseltirim?