Kişilik & Karakter Kalp kırdınız mı hiç? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Insanlar yalan söylemeyi başkalarını kandırmayı neden bu kadar çok seviyor? Kalp kırmak… artık o kadar normalleşti ki… Kalp kırdınız mı hiç? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Evet kırdım 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kırılmadan kırmam kimseyi ama dalım kırılsıysa, kökünden sökerim ağacını.. 0 0 Yorumla
kartallaryüksekuçar Takip Et Master Yaş: 32 , eic 59% +1 yıl Öfkemle ve sinirimle kırmışımdır belki. kimseyi kandırmadım ama 0 0 Yorumla
_boogeyman__ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Çok kırdım. Ama kırıldığım kadar yine kırmamışımdır 0 0 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı. Bu zamana kadar kimsenin kalbini kırmadım üzmedim mutsuz etmedim bu konuda eminim 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Gerçekleri görmesini sağlayacaksa kalp kırmak elzemdir. 0 0 Yorumla
MehmetAydınalp3366 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Kırdım ve maalesef siniri geçmedi hâlâ konusmuyor benle Hı çok kötü birseyde demedim ama çok kırıldı 0 0 Yorumla
_-Alpha-_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kırdıysam hak etmiştir. Hak ettiyse de umurumda değil 0 0 Yorumla
Okuyommbenyaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 53% +1 yıl Yapmışımdır ama isteyerek özellikle kalp kırmam 0 0 Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 321 cevap paylaştı. Yapma ya çok mu normalleştii 😦 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet kırdım
Kırılmadan kırmam kimseyi ama dalım kırılsıysa, kökünden sökerim ağacını..
Öfkemle ve sinirimle kırmışımdır belki. kimseyi kandırmadım ama
Çok kırdım. Ama kırıldığım kadar yine kırmamışımdır
Bu zamana kadar kimsenin kalbini kırmadım üzmedim mutsuz etmedim bu konuda eminim
Gerçekleri görmesini sağlayacaksa kalp kırmak elzemdir.
Kırdım ve maalesef siniri geçmedi hâlâ konusmuyor benle Hı çok kötü birseyde demedim ama çok kırıldı
Kırdıysam hak etmiştir. Hak ettiyse de umurumda değil
Cunku insanoglu acimasiz
Yapmışımdır ama isteyerek özellikle kalp kırmam
Yapma ya çok mu normalleştii 😦
Evet kırdım.
Ohooo hobi olarak kalp kırarım
Kırmışımdır
Kırmadım