Arkadas gibi davranıp sırtından vuran karaktersizler var ya he onlar midemi bulandırıyor. Birde gerçekleri konuşmayıp ikiyüzlü davranan bir şeyleri saklama çabasına girenler.
Az delikanlı olmak lazım ama nerede k@hpe olmuşlar. Bunlar benden uzak olsun..
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Midemi şu bulandırır :
Bir erkeğin ya da bir kadının sevdiğini yaptığı bir hatada kolayca harcayıp ondan bir de midesini bulandırdığını söylemesi, işte bu bulandırır. Aşk her şeyi çepeçevre sarmalıdır.. Aşk her şeye galip gelebiliyorsa gerçektir. Nitekim gerçek aşk affedicidir, merhametli ve çok şefkatlidir..
Yok ya.. Tekrar yapsın diye mi? Kum torbası mıyım ben..!
Cevap sahibi
+1 yıl
Aynen sende meleksin zaten hayatında hiç mi hiç bir zaman kusur işlemedin.. Hata yapmak hiçbir şeydir eğer hatadan ders çıkarılıp bir daha kat'iyen tekrarlanmazsa şayet. Biraz gönül tarafınla bak, çık bu at gözlüklü robotik halden, hayat her zaman göründüğü gibi değildir bir de emin ol.. Sebeplere bak, olayı iyice analiz edip anla ilk önce.
Saçmalamışsın.. Ben hatasız insanım, hata yapmadım mı dedim? İnsan hata yapar, hatasını anlar, ya özür diler ya da kabul eder susar.. Ama yaptığı kalleşliğin farkına bile varmayıp sağa sola yalan yanlış şeyler anlatıp yazan insan mı hak ediyor affı? Sebeplere nedenlere baktım.. Kim duysa aynı şeyleri söylüyor.. O gözlükleri de taktırma şimdi kendine. Haddini bilerek konuş ya da konuşma.. !
Yapmaz dediğim şeyler yapıldığında, soğuyorum. Her şeyi bir anda silip atamasam da eskisi gibi olamıyorum. Yaşanılan olaylar güneş gibi büyüdü ve dünyama yaklaştı. Midem bulamasada içim çok yanmıştı.
Dün düğünde oyun alaninda fena bi ter kokusu vardi midem kalkti vallahi🙄 Sey düşündüm düğünde yas pasta yerine deodorant dağıtsalar ne güzel olur diye düşündüm sjsjsjsjs
İnsanların birinin arkasından konuşup yüzüne gülmesi, iki yüzlülük, anlayışsız insanlar, olgunlaşamamış insanların gereksiz tripleri, bir de kendi duygusallığımdan artık midem bulanıyor, yeteeer diye bağırasım geliyor, bir sal beni...
Bir kizin ve ya erkeğin genel olarak insanım baskasini gönlüne aldığında başkalarıyla da gönül işi ve daha fazlasını yapması bunu anlamıyorum ve gerçekten midemi bulandırıyor heleki bu en yakın dostunsa daha fazla 🤢
Of deme öyle yq şu aniden soğuma huyum yüzünden insanlara yabani oldum ısınamıyorum veya devamı gelmiyor hiçbirinin. En çok karşı taraf istemediğimi belirttiğim halde laubali ise ve devam ettiriyorsa bunu midem kurcalanır hemen.
Kadınlar maalesef dişildir. Erkeklerden her zaman bir adım öndedir. Mesela güzel bacaklarınız yok, gögüsleriniz yok değil mi? Buda kadının ilk bakışta nefs olarak görülmesi için bir nedendir. Çoğu erkekte güzel gögüsleri görünce aaa nefes diye bakmaz. Nefs diye bakar. Uzun mesele...
Çok net anlıyorum.. Kadının nefes olmasının dışında hiçbir beklenti içine girmeyen insanlar var.. Ona baktığında bacak-göğüs görmeyen, sadece hissettiklerini hissetmesini bekleyen insanlar.. Buna rağmen bazı şeyler yolunda gitmiyorsa, erkeğin nefsi değildir kadının nefes olamamasının nedeni..
Sürekli büyük laf edip arkasının boş olduğunu öğrendiğim zaman midem bulanmıştı. Soğumak iyidir anında unutturur. Nefrette bir duygudur ama soğumak en güzeli. Bir daha asla geri dönmeyeceğinin işareti
Galiba en diyebileceğim bir şey yok. Enlerim var. İhanet, yalan, ırkçılık, iyi niyeti suistimal edenler, söz verip tutamayanlar, beylik laflar edip icraata gelince fos çıkanlar gibi gibi...
fitne fesat sevgili manyakları (her ayrıldığı sevgilisinden sonra sözde aşk acısı çekenler) birde zekinin tam tersi olanların insan ilişkilerinde bir okadar iyi olması